kommer snart !

Dålig uppdatering jaaaa vet !! Men efter vi var på sjukhuset blev H jäääätttte dålig så jag har liksom inte haft tid att skriva häär. :/ Förlååååt ! Många har frågat hur det gått på sjukhustet och det gick hyfsát bra ! VÄÄLDIGT otäckt bara :/ ! Fy fan säger jag bara. Berättar mera sen när jag har lite mera tid.
Och i helgen är Karin ifrån Åland häär. Och det är konfa för lillasyster på lördag så då blir det ännu merabilder. Men nu ropar Johan för vi mpste betala räkningar .. BLÄÄ !!!
 
Aja PUSS på er !

bildbomb 2.


fotobomb,bröllop,midsommar !

Syster ,( mosters bebis i magen) och mosters stoor kille :) ! Och lill Theo åh Tony ♥
H ser alltid lika glad ut när Theo får tårta åh inte han .
Mycket folk på dagisfest :P
William med sin morfar.
Herr och fru Jonsson.
( jaa , jag vet att min pappa ser gammal ut. Men bli inte lurad av det "ljusa" håret. Han är inte såååå gammal )
 
H med sin morfar (: !

önska oss lycka till !

Imorgon klockan 04.00 börjar morgondagen då får H sitt första och sista mål lr hur man säger innan ´han blir sövd.
iaf berättar mera i övermorgon blir det nog eftersom att imorgon kommer det nog inte gå och med våran tur blir vi väl kvar :/ !
 
Jag hoppas allt går bra , åh inge går fel  ! För då vet jag inte´vad jag gör. Visst det är inte så stoor grej men nu ska han ju stickas åh alllt igen. Tror inte han glömt sen vi va på sjukhuset sist Fast den här gången blir det nog lite värre ...
 
H ska in i ett sånt där rör imorgon . Och för att alllt ska bli bra så måste han bli sövd innan. Vet inte så stooor geeej. Men det gäller ju mitt lilla hjärta som dom ska söva ner. Åh han kommer bli sååå ledsen ): usch ne nu får det fan vara nog !

riktigt jälva piss dag -.- !

Hej gullhönor (: !
Nu har det fortfarande inte kommit nå bilder men det kommer. Varit lite mycket nu.
Som dom flesta vet blev det ingen sthlms resa ! JÄVLA SKIIIT
Blev super ledsen , men vad gör man då när man inte får dom där jävla pengarna i tid då :/ !!!!!
aja blev fett besviken kändes som att hela helgen blev förstörd ): !
 
Iaf så umgicks vi med Js föräldrar åh några vänner till dom. Var super roligt faktiskt. Fick annat att tänka på så det gick (: !!!  kommer bilder från det med.
 
Idag var det en jävla piss dag ! det har bara regnat och regnat och regnat så vi har inte kunat gå ut nå. H har varit på viset helaaa dagen . Får han inte som han vill bara grinar han. Glad unge idag tror ja -.-
Och jag har varit sjukt trött idag vet inte varför åh det gjorde ju inte Hs humör bättre :/
Åh imorse ( aa han sover i sängen med oss igen) så hade H kommit under min tröja på nå vis åh bittit mig på vårtan så jag har världens jävla sår där åhh ! Som sagt piss dag !!
 
Åh morgon dagen blir ju inte direkt bättre heller. För då ska H bli sövd. Så imorgon ska vi kliva upp typ 04.00 åh äta lite sen får H inte äta nånting mera alls. För sen klockan 13.00 ska han bli sövd. Blir en lååång dag.
För H ska rönkas( stavas?!) han ska in ett sånt där rör och sen var det nå mera som jag tyävrr inte kommer ihåååg vad det heter.
Aja blev ett snabbt inlägg för nu måte jag springa till H för han skriker så han tappar luften när han inte ser mig :/
 
 
                            
 

Överasskad :D !

Idag så väckte jag H vid 7.30 så vi börjar få lite rutiner. Som ni läste i det tidigare inlägget.
Just nu går jag och hoppas att allt fixar sig till imorgon annsrs vet jag inte vad jag gööör !!!
hoppas,hoppas !!
Idag så var vi på Wiliams dagis och H blivande dagis lr hur man säger. Och dansade vid midsommarkransen och fick fika. H blev lite chockad av alla barn först han. Så när vi skulle börja dansa blev han jätte ledsen fick gå åt sidan. Sen när han hade tuffat till sig lite mera gick vi och dansade igen , och jäklar vad han rockade x) ! gullunge ! H älskar musik så han får danska och slänge med huvudet x) haha go unge !
Bilder kommer sen på alla barna :) !
Åh nu sitter mamma här åh H blev så slut så han somna när vi kom hem han ♥
 
Och tidigare idag fick jag med mms från min plast mamma lr vad man ska säga. ( pappasbrud)
( ni ska få se sen.) DOM HAR GIFT SIG ;D i smyg :P dom jävlarna !!
Jag som tjattat på alla att dom ska gifta sig så jag får gå på bröllop !
Menmen , är sjukt glad för deras skull ! Riktigt roligt att se pappa GIFT ! Tycker det är så ballt att säga det ja bara .
Min pappa e gift :P Har ju aldrig sagt nå sånt tidigare x)
*stolt dotter * hehe fjant jaaa veet .  haha !!
ska dit på tårta seen iaf :D <3
 
kommer MASSA bilder sen LOVAR !
 
PUSS ;) !

sovtider ´.

God kväll plupps :) !
 
Iaf så är H vaken igen. Har sjukt sjukt svårt att få han att sova hela natten !
Jag brukar lägga honom vad 20.00 eftersom att det är så super viktigt att han ska sova då ( enligt skit många ) . Då brukar han somna men sen vaknar han igen vid typ 23.00 lr nå och är super pigg och vill inte somna om lr som ikväll han somna vid 19.30 och vakna vid 21.00. Och då får jag inte honom att somna om !! Jag fattar inte ! Så då är han vaken till midnatt lr senare. Och sen väcker jag honom vid 09.00 och då blir han ju lagomt glad :/. Men jag vet inte hur jag ska få honom att forsätta att sova :/ Känns som att jag har testat allt. Och det spelar egentligen ingen roll vilken tid jag väcker honom på morgonen för det blir lika på kvällen iaf :/ !
Som tur är , är det ju ett tag kvar innan dagis börjar . Men det känns som att jag vill få ordning på det här med sov tiderna inna dagis börjar :/ . Fortsättning föller..
 
Nu ikväll har jag tagigt fram H resesäng ( om jag inte redan har skrivit det tidigare, då får ni veta det igen) packat lite kläder , köpt blöjor och även fixat skivor till resan så vi slipper sitta och lyssna på samma musik hela resan.
Resan känns mycket längre om man har samma musik om och om och om igen.
 
Nu ska jag gå till mina prinsar och titta på "blixten" för 100de gången och se om mitt lillhjärta vill somna :P
 
 
Bjuder på¨en liten H när han sover i sin säng med sin "bästis"
 
 PUSS ;)

sjukt taggad :D !

Hej alla pluppar :D !
Har ni sett vad fint väder det är :D ?!
åh inne är dumma vi :/ Men snart ska vi gå ut vi med men då blir det väl regn -.- .
Iaf så sover lilleman åh jag har städat halva lgh nu på morgonen nu är det bara andra halvan kvar :/ hatar verkligen att städa men man måste ju :/
Sen ska vi iaf gå ner till Hs farmor och farfar. (: ! Och ni som möter snälla kolla inte in min solbränna är ju så sjukt brun vill jag mena x) ^^ ser ju för fan ut som ett lik xD !
Nu är det ju inte långt kvar tills H ska bli sövd åh Hs farmor ska följa med då oxå (skööönt) så måste ner och prata lite med henne om det. Blir ju en hel dag i huddik. Usch jag hoppas att han inte har samma skit osm jag för då ser dom det direkt. Meen det känns ju i hjärtat när dom ska söva mitt lilla hjärta ): ! Åh det är på tisdag :'( ! Gruvar mig sååå sjukt mýcket :( !
Aja till nånting roligare ;D !
Ni vet ju att vi (kanske) ska ner till sthlm på löördag :D:D ! är så sjutk taggad :D ska bli sååå sjukt jävla roligt :D !
Men bara för att det är vi kommer nånting gå snett. Det VET jag -.- !
Bilen,pengar sjukdomar aa ni vet -.-
Men nu ska jag vara positiv och säga att vi SKA dit (: !
Så lilla jag packar för fullt redan nu tihi :D !
 
Ne nu måste jag damsuga trappen och hallen :/
 
Ha en super skööön varm daaag :D !
 
PUSS ;)
 

detta jävla tjatt...

Guud vad alla tjattar om när H ska bli store bror.
Vänta i 10 år med nästa barn, ni är ju som kaninner ni kommer ha en till om ett år ni. osv
. SKIT JOBBIGT, VI VÄLJER VÄL FÖR FAN NÄR VI VILL HA BARN IGEN LR?! lr ska alla bestäma över det med?!
Jag säger såhär. Det kommer när det kommer MEN H ska vara blöjfri och kunna säga vad har vill och inte vill. Sen kan bebisen komma när den vill. Så nu behöver ni inte fråga om det nå mera och inte fundera på det nåmera TACK ! -.-
Blir så sur när folk håller på jääämt om det där ..
Iaf så var vi ute på en promenad med min underbar vän Johanna :) !
H är verkligen omöjlig att vara ute med. Han ska bara gå och gå. Och han kan ju inte gå själv så jag måste gå och hålla han i händerna. Inte så kul för min rygg ): ! Därför jag låter så sur och biter ibland det är bara för att jag är sååå trött :/ Och för att H lyssanar inte om man inte "skäller" på honom. Brukar ju inte göra det men måste börja nu eftersom att han inte är nån bebis längre åh för att mamma har skämt bort honom massor .
Får så gräsligt dåligt samvete när han blir ledsen ): ! 
Jag får träna som bvcsköterskan sa sist vi var dit.

Ne nu hör jag hur ledsen H är på J så nu måste jag gå och "rädda" sitvationen lr vad man säger.

PUSS (: !


nytt skall.

Som ni ser har JAG ändrat lite på bloggen . Det är bara tillfälligt så jag kan fixa med den nya . Men tillfälligt för mig är typ 1 år xD ! haha så vi får se när den nya komemr upp som jag gjort själv. Den här är lånad x) !
Iaf om ni inte ser det nya skalet så tryck f5 så kommer den upp.

PUSS ;)

vill ha heeelg :D !

Nu är det tråkmåndag igen :( ! bläää !
J är och jobbar åh sliter stackaren och det lät som att han skulle jobba länge idag :( och då säger jag fy fan vad tråkigt ); Känns iförsig bra när hans lön kommer in men jag vill ju ha han hemma med oss !
Aja , idag var det meningen att  vi skulle gå ner till Hs farmor och farfar men han har varit så hängig så vi får se om vi går dit ikväll ist. Känns som att det kommer bli skit väder idag åh , så jag vet inte om jag törs gå så långt för jag är LIV rädd för blixtar och skit :/ ( skit töntigt, jaaaag veeet ) .
iaf så prata jag med min morbror som jag inte pratat med på typ 3 (?!) år. Så då bestämde vi att vi kanske skulle åka till dom på lördaag :D ! stannar över natten och åker hem på söndagen. Dom har ju så fullt den där familjen så om man vill ses måste man passa på :D !
Ingen e gladare än jag ! Åh som jag saknar mina två små kusiner (: !
Men som sagt vi måste vänta och se hur mycket pengar vi får den här månaden osv.. -.-
Måste ju snåla ganska mycket vi tyvärr eftersom att jag inte får ett jävla öre -.- !
Tycker så synd om min lilla J ): !

Men nee nu ska jag passa på åh städa lite medans min lilleman sover en skvätt (:



Blir lite bilder på Hs kusiner som bor här uppe för dom ska man vara rädd om ♥
H med hans "stora kusiner"

och en bild på Hs "små" kussiner



PUSS ;)

sommar?

Åh nu var det söndag igen ): hatar söndagar för då vet jag att det är jätte många dagar kvar till vi får ha Johan för oss själv igen och kunna ses ): !
iaf så blev det en konstig söndag.
Som ni ser blev det förra inlägget fail. skulle testa med mobilen men bilden kom ju inte upp -.-
Iaf så käka vi hemmagjort plankstek igår (MMMMM..) som Johan hade gjort . Uppskattas väldigt mycket från min sida ! Men min mage balla tyävr ur så det blev en natt på toa med hinken ): ! Blev inte så mycket sömn. Men efter mycket gnäll ( från min sida) så tog Johan lilleman så ja fick sova. Tack hjärtat ♥.
Jag kom väl i säng runt 04.00 och H ville kliva upp 08.00 . TRÖTT !
Åh Johan brukar inte vakna förens vid 11 för han sover jävla djupt !
Så det var bara att kliva upp och sen kan ni ju tänka er hur glad jag var :/ !
( ni behöver inte alls tro det J säger , kan överdriva lite han med haha ^^ )
Johan blev less på mig och sa
-gå och lägg åh bli lite glad du med !
Sagt och gjort. Mamma gick och la sig och grabbarna gjorde massa annat.
Så det var sjukt tråkigt att det blev såhär när när J var ledig ); !
Menmen vad ska man göra.
Ne nu måste jag prata med min man om att vi kanske ska till min morbror och hans familj i helgen :D !

PUSS ;) !


lyx middag !

Ikväll gjorde faktiskt Johan middag lycklig tjej !
Blev riktigt lyx tack hjärtat <3 !!

piss väder.

Vad är det för sommar det här igentligen?! Bara regn regn regn och åter regn.
Vad ska man hitta på dårå?
H hatar att bara vara hemma han. Tycker så synd om honom så jag försöker att syselsätta honom så gott jag kan men inte så lätt alla gånger ska jag tala om för er :/ !
Just nu håller han på att leka med damsugaren och sladden. Han tar sladden bakom huvudet och tar fram den igen och säger " jha " ! ( får dock hålla koll så han inte tar den RUNT halsen)
Jag får nog köpa en damsugare åt honom ja när jag får pengar minsan :P
Ja nu vet ni hur jävla pissigt tråkigt det är här :/
Har ni nå tips om vad man kan göra när man har en (snart) 14 månaders unge som har oerhört svårt att sitta still,
Vore oerhört tacksam för svar.

Ne nu ska jag leka med mitt lilla troll som hittar saker och säer tack så ska jag ta det av honom.
( får nog försöka lära honom hur man verkligen använder ordet tror ja )


Bjuder på tva gamla bilder som jag älssskar ♥
 



PUSS ;) !

God mrgon :) !

God morgon alla söta grisar (: !
idag blir det familjedaag :D wiie !
Idag får jag och H ha han för oss själva , som vi har längtat !
Nu sitter vi och äter lite frukost och H sitter och "tigger". Han fick gröt först tills han sa ifrån. Sen tog jag och J fram "våran" frukost. Då börjaar han med att han stäcker fram handen och säger
-mmammma. Rikgit gulligt faktiskt så då vet han att han faktiskt får x) !
Ska försöka spela in nån gång så alla får se.
H har även börjar med att säge " bhuuu" J springer ju alltid runt och ska skräma H. Och då säger han ju så klart "bhuu" Så det säger H jämt nu för tiden.
Han har även börjat med "va". Så fort man säger nånting till honom så säger han va x)
Tex. H passa så du inte slår huvudet i den där nu .
"va" och ser helt osyldig ut . Haha ! söttroll ♥
Men J tycker att det e så pshykande (?!) han , men jag tycker det bara är gulligt :) !

åh föresten så hitta jag MASSOR med bilder på H när han var bebis ! och äldre ofc. Som jag ska visa sen. Men nu ska jag umgås med mina boys (: !

PUSS !

blev en bild men as dålig fokus men bara för att jag älskar den ändå så får ni se den ;) !

Bjuder även på en lite mindre H ♥

någon som vill bli bebis igen :P

Heej alla söta praliner ;)
Idag har vi typ inte gjort ett dugg.
Bara tagit det lugnt och myst iaf när Johan har varit och Jobbat.
Och när han kom hem så åkte vi till Johan bror och hans familj.
Hugos äldsta kussin har fått sommarlov idag så vi var dit och fika. Hugo tkr det är så roligt med sina "stora" kusiner. Vi fick även jätte smarig mat ! Tusen tack säger jag bara för då slapp jag laga mat för engångsskull.
Efter det drog vi till min syster för att lämna några filmer vi lånade när H var sjuk.
Hon var inte hemma utan bara Tony och ungarna. Så vi blev kvar där enstund och lekte med dom. Dom är så söta dom. Det är ju H "små" kusiner x) !
Sen åkte vi en sväng och nu ligger männen i mitt liv och typ sover.

Åh , idag när jag och H  kollade på barnprogram så hittade han sin gamla bilbarnstol. Jag var ju tvungen att ta den i ambulansen åh jag hade inte hunnit lägga bort den.
Då halar (?!) han sig fram och sätter sig i den ( hur han lyckades vete fan det ?! ) säger han
-mmmammma
som han alltid gör tittar dit och där sitter han x) Mitt lilla troll som börjar bli en stor kille,.
Han inte fatta att han blivit så stoor nu. Han är ju liksom ingen bebis längre.
vad hände med mammas lille bebis?

Aja ne nu ska jag göra mina pojkar sällskap och se om jag lyckas sova nå inatt .

Puss ;)

När H fick plats i den tihi ♥












Cancer !

Hejsan alla sötnosar !
Idag går detta inlägg till min kära syster Madde !
Som ni alla kanske vet så han min kära syster fått cancer.
Vet inte så mycket mera än att vi ska bekämpa den här jävla sjukdomen ! Och kämpa tsm !
VI ska vinna över den jäveln !
Hon har startat en sån där grej som man kan skänka en slant till forskningen så vi slipper förlora nå fler i den här hemska sjukdomen!
Nästa gång kan det vara du,din mamma, sin syster, din sambo lr kanske en vän.
Om jag klarar av att skänka 50 kr gör nog ni det med !
Hjälp oss att bekämpa den här skit sjukdomen och få ha kvar fler i vår omgivning.
Så var en med människa och klicka in på länken och skänk en slant det betyder inte massor för min familj utan fler som är drabbade. Som sagt nästa gång kan vara någon i din närhet..


http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6340



lite info om sjukdomar osv.

Som ni alla vet är inte jag helt bra.
Ska till läkaren och göra en ny undersökning nu i augusti så jag får veta om ja ska bli opererad i hjärnan lr ej. Men som det känns nu har alla mina symtom bara blivit värre så Hej då körkort och hej undersökingar och skit..
Och mina magmuskler. Jag ska vara helt ärlig jag skiter i dom i sommar. I höst ska jag till sjukhuset och hämta en sån där som drar åt hela skiten och träffa en perssonlig tränare ( som jag inte betalar, vem är lycklig JO JAG ) som ska hjälpa mig med dom nudå. Blev ju bara skit när haneborg skulle ha stängt och när H blev dålig så nu känner jag att jag skiter i det nu.

Åh H ska bli rönkad (stavas?!) den 26 den här månaden så då ska han bli sövd och in i ett sånt där rör. Ser verkligen inte fram emot det men svärmor och Johan är ju med så jag hoppas det går bra !
Som dom flesta vet så har H problem med sina muslker. Nu har han fått 15% meråh har vi tur fortsätter det så! Har ingen lust att operera mitt lilla hjärta ): Otäckt JA !
Men nu ska vi träna träna och träna ännu mera så det blir bra ! YES !
Sen i september ska vi kolla hur det ligger till igen. Åh då hoppas vi på bra respons !

Nu vet ni hur det ligger till lite igen nu med Sjukfamiljen x) ! Bara Johan som är bra lr är han de ;) Tihi

Pöss !

Det jag lever för ♥



peppar,pepppar.

Hej alla söta grisar (: ( tihi)
Idag har det varit en ganska nice dag.
Började med att H sov till 10.00 åh det tackar man inte dirket till !
Sen har vi städat hela lgh till och med skurat och gjort rent ugnen !
H tkr det är super kul att damsuga han så man måste smula ner en bit på golvet så han får damsuga upp det själv. Gullunge ♥
Och peppar peppar ta i trä så har Hugo varit feberfri idag med ! Men ja ska väl inte säga för mycket ): !
Sen var vi ute i det fina vädret ! Hugo fick gå lite han med för han har fått nya skor av sin snälla farmor (: !
Det tyckte han var suuper kul ! (: !
Åh nu sover mitt lilla hjärta. Får vi se om han vaknar vid 23. och inte kan somna om sen :/ 
Nu ska ja fixa lite till innan Johan kommer hem (:

Puss ;)



Sjukhusvistelsen.

Som jag har lovat så ska jag förklara vad som händt med mitt lilla hjärta ♥
Torsdagen förra veckan så var vi till min syster så H fick leka med sina kussiner. Han blev lite trött och hängig så vi gick hem tog en liten promenad så han skulle få lite friskluft och se om han somna i vagnen. Men det gjorde han inte.
Vi kom hem och då tyckte jag att han kändes lite varm så vi tog tempem. 39.4 hade han då. Fick lite små panik och dåligt samvete. Gav han alvedon och knäppte på "blixten".
H blev bara rödare åh varmare hela tiden. Tog tempen igen tyckte att det var lite konstigt eftersom att det inte var länge sen han fick alvedon. 39.8 var den då och då hade han fått alvedon. Sen började han kräkas åh inte lite heller. Blev jätte rädd ringde till 1177 och dom sa bara ge han alvedon och glass så går det över till slut.
Mm visst tyckte ja. Iaf ringde till Johan och sa att han var tvungen att komma hem.
Fredag morgont temp 41 hade inte sovit mycket hade kollat tempen hela natten sjönk aldrig. Vi var ute i vardagsrumet så att det blev svallt för H. Jag var livrädd för han var HELT borta. Ringde till carro och tänkte fråga om jag kunde rng aen ambulans innan nånting hände. Men precis då så började han att krampa. Såg bara äggvitorna på han åh hela han skaka. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv ! Ringde efterambulans och dom kom. Åkte in när vi kom fram så slutade H att andas så då blev det panik. Han fick massa slangar och massor med lite starkare mediciner så att febern kunde gå ner. Funka inte med alvedon.
Sen kom Johan och svärmor ! ♥
dom tog massor med prover på H. Och regelbundet med medicin så febern inte skulle stiga igen.
Sen blev det bara jag óch H kvar eftersom att det var bara en som fick vara kvar.
Han var så pigg i flera timmar. Sen kom krampen igen. 
Då fick H dropp eftersom att han inte ätit kissat lr bajsat på hela dagen.
sen på morgonen fick han dropp igen men inge kiss :/
Dom belv lite oroliga och sa att vi inte skulle ha förstora förhoppningar om att åka hem idag.
Men proverna har inte vissat nånting så dom vet inte vad var.
Till slut så fick jag i H en piggelin och en halv välling.
Sen kom Johan tbx åh då hade H blivit jätte pigg :) !
Sen på em så kom läkaren in och sa att " ni har en riktig liten kämpe ni som trostar febern sådär."
Inte många ungar som klarar av nästan 42 graders feber.
Jaha tänkte jag var det så illa.
Iaf så fick vi mediciner med oss hem för han tyckte H hade piggnat på så bra åh att han skulle må bättre av att vara hemma.
Sag och gjort åkte hem och då kissade H.
sjuktsköönt men man var ju sjukt orolig hela tiden.
Febern har inte velat ge sig men dom sa i gävle att om han inte blivit bättre efter helgen så lägger vi in honom på måndag igen (idag) men var ute med honom mkt.
Sagt och gjort var ute med honom nästa lite för mkt tyckte jag men inte Johan.
Iaf idag är det först dagen han är HELT feberfri.
íngen är gladare än mamma ♥






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu