Mirakel barn !

Det är en fråga jag får massor och då menar jag massor med gånger och det är.
"stackars dig som inte kommer att få ta studenten"
Men vill ni veta sanningen. Det är inte synd om mig för det. För jag vill inte ta studenten !
Fy fan säger jag bara. När man ser alla med sinan mammor och släkt osv. Och alla är så super glada. Jag skulle bara bli ledsen då ja och supa sönder mig på kvällen. För vem skulle komma på min student och kalaset efter åt? Jo, Johan och Hugo. Och det skulle nog bara ha blivit en pizza på kvällen.
Åh hur skulle jag ha råd med allt? vem skulle jag uppleva allt det roliga med? Tex när man ska testa balkläningen och gör sig fin lr nånting. Johan bryr sig ju inte dirket om nå sånt x) !
Så jag är super glad att jag slipper allt sånt där jävla ståhej.
Jag ska gå klart skolan och inge meer med det men det blir lite annorlunda än för en annan. Och det är jag glad för !
Och jag är så sjukt tacksam för att jag har Hugo. Om jag inte hade haft honom så hade jag nog legat i sängen hela dagarna och tyckt synd om mig själv. Det höll på att gå åt helvete för mig ett tag men då " räddade" Johan mig. Åh Hugo räddade mig ännu mera ♥
Nu har jag npnting att leva för, nån som behöver mig.

Han är verkligen ett mirakelbarn


Många tyckte/tycker att det är super dumt att jag belv mamma . Men det tyckte inte jag, Jag tror jag behövde det här för att klara av livet ! Hugo och Johan är verkligen mitt liv och jag kan verkligen inte klara mig utan nån av dom ♥

Så nu vet ni hur det líggeer till. Så snälla tyck inte synd om mig för att jag inte tar studenten. Utan var glad ist . För vem vet hur det hade slutat då ..

mars (:

Hej hopp !

Den här månaden är det grymt många som fyller vill jag mena ! Bara fika fika och ännu mera fika. :o !

Theo blev ju 1 år (:

Mamma skulle ha blivit 54 ♥

Dagen efter hennes dag fyllde pappa år han blev 52 .

Därför det är så lätt att komma ihåg när dom fyller för den 18 fyller mamma och den 19 fyller pappa plus att jag har namsdag på hans födelsedag x) !

iaf och igår fyllde Hugos farboror år. Han blev 29 ;) !

Och till helgen blir det fika igen för då ska vi gratta Marika som blir 20 (: !

Som sagt mkt fika x) !


Iaf så igår så var vi till Hs farboror som fyllde och hans sambo Bettan hon har en stor syskonskara och dom har ju egna barn. Så dom blir väääldigt många dom :P
Hugo är ju inte dirket van med att det är jätte mycket barn. Så han blev helt tills sig han. Tror han tyckte att det var jätte roligt på samma gång det var jobbigt för honom ♥
Så när vi hade kommit hem så matade J han med gröt och han somna nästan hela tiden i gröten. Sen badade jag honom. Blev inge långt bad eftersom att han var såå trött. Så sen när vi hade borstat tänderna och tagit på oss pyjamasen så la jag honom i sängen och det tog inte ens 5 minuter så haade han somnat ♥
Gullungen min (:

Och idag är det pissväder igen ): Så vi har inte gjort så mycket H har varit lite små slö .
3 tänder till som är på gång så han är inte på världens bästa humör :/. Men ikväll ska han vara med pappa för mammasen ska iväg och träna lite ;) !

Puss ;)

Fredaaag :) !

Godmorgon alla gullpussar :) !
Idag är det ÄNTLIGEN FREDAAAG :D !
Så nu får vi några dagar med pappsen ( kanske) för oss själva :) ! Hugo blir så glad när Johan är hemma med oss och busar med hononm (: Han skiner som en sol då (: !
Just nu ligger H och kollar på blixten. Hans favorit tror jag. För han ligger och är så sjukt koncentrerad. Plus att han ligger och säger "mamma" så nu är det nog dax att jag ska lägga mig på golvet med honom :) !

Åh mitt munsår har blivit värre så jag blir bara hemma ett tag till. Tänker inte gå ut ! x) !
Ska kanske ner till udden ( svärföräldrarna). Dom vågar jag visa mig så här för x)! Dom har sett min värsta sida så det är ganska lugnt xD ! ^^

Ne nu ska jag lägga mig bredvid mitt mirakel och kolla på blixten.

Ha en bra dag (: !


PUSS ;) !

Ja tack emma (: !

Fick en jätte rolig kommentar av emma lindén :) !
Jaa tack det vore jätte snällt. Har inte så många på henne och eftersom att det är bråk nu så kommer jag nog aldrig få nåra heller :/ !


dystert

Nu kommer det vara lite dyster på bloggen ett tag....


Egotime.

Nu kommer jag skriva om min mamma för jag vill. Många kommer tycka väx upp blabla du vill bara  ha uppmärksamhet , att folk ska tycka synd om dig.
Men så ´äre inte. Åh vill jag skriva om min mamma så gör jag väl för faan det !

Nu är det en sån tid då jag saknar min mamma mer än mest !
Jag hatar verkligen att jag inte har nån mamma. OCh ibland tänker jag att jag kommer inte klara leva så länge utan henne. Nu när det är som det är saknar jag henne ännu mera ! Jag saknar att ha nån att prata med. Lägga ner huvudet i hennes knä och hon säger massa saker så allt känns bra igen. Nu finns det ingen som gör det. Åh jag blir mest ledsen för att jag inte har nån att riktigt dela den här tiden med hugo heller. ( förutom Johan)
Jag menar liksom gå ut en promenad med henne och säga hur lite jag sovit och hur hon hade det osv.
Jag saknar att ha nån som ( om jag får säga det här) ser efter mig . För innerst inne så är vi alla barn. !
Johan har ju aldrig varit med om nå sånt här så han fattar ju inte riktigt och tycker bara att det är jobbigt när jag pratar om henne eftersom att han aldrig hann träffa henne.
Jag önskar varje gång jag vaknar att allt ska vara en dröm och att hon bor i dörren brevid. Men sen inser jag att hon aldrig nånsin kommer tbx och då blir jag både rädd och ledsen. För vem har jag? så känner jag :/
Ha nån som kommer och ger mig sällskap nu när Johan kommer börja jobba 24/7 igen :/
Snart är det hennes födelsedag åh som varje år och som jag ALLTID komemr göra tänker vi fira den  !
Hugo ska få veta när hans Mormor fyller år !

Åh till er alla som jag kanske är lite otrevlig mot : Det kan bero på att jag är så sjukt avis på er för att ni har en bra relation med er mamma lr nånting. För då ser jag sånt som jag vill vara med om och som jag saknar. Jag har inte riktgt kommit över det än. För jag blir sjukt avis när jag ser nån som är i samma sits som mig fast har en mamma som ställer upp och finns för en.
Ingen kan ta min mammas plats men jag försöker att acceptera att hon kommer aldrig tbx åh det är kanske dags att ta in nån ny i livet som kan finnas för mig.
Det var jätte jobbigt i början när hon hade gått bort för då klarade jag inte ens gå på affären när jag såg en liten som skrek mamma. Men det har jag kommit över.
Nu är det bara nästa fas....

dålig dag.

hejhopp !

just nu ligger H och sover en liten stund och jag håller på med maten .
Idag blir det broccoligratäng och potatis åh kassler med sås MUMS !

Måste bara säga det att igår hade jag en grymt dålig dag igår:/ !

Vaknade med att jag hade ass ont i läppen. Kollade i spegeln ser att jag fått VÄRLDENS munsår -.- ! ^ÅHH !
Går ner på apoteket och ska köpa Anti. Men det var slut. Fick nån annan skit som var SKIT dyr ! Frågade om dom hade nå plåster som man kan ha över. ( finns speciella skit braa användt det förr) Så jag kan åka och träna utan att folk glor på mig ! Ne då säger kärringen. Du kan inte träna nu ! Nu har du ett virus i kroppen och då får man inte träna på 3 veckor  ! Vad ska jag göra dårå?! Då kommer jag ju gå upp allt igen -.- !!! åhh !!
Sen när jag kom hem fick jag ett mess av en människa jag verkligen HATAR.
"Vet du Jossan, jag fick körkort före dig iaf ;) Mohahah " jaha tack för den tänkte jag  Blev skit sur.
Då skulle jag gå och titta på film med H. Åh va fan gör jag inte då. Jo jag slår stor tån i toa dörren och får blå nagel. Tack världen för den underbara onsdagen ! -.- !!

så nu gott folk tänker INTE jag gå ut förens det här jävla munsåret är borta. Räcker med att pojkarna här heemma skrattar så fort dom ser mig :/ !

Så idag har vi inte gjort så mycket. Jag har försökt att träna lite med H så han kommer igång lite men han vill inte. Lata unge x) ! fått ifrån mamma tror ja :P Så då har han fått lekt med sina saker på golvet medans jag har tok städat i brist på annat. Så jag har gjort rent hela köket plus spisen och mikron. Känner mig väldigt duktig. Hoppas Johan tkr det med x) !



måste bara skriva av mig !

Det här inlägget kommer bli långt för jag är helt rasande så jag måste bara skriva av mig ! ! !
Som dom flesta har förståt är det mycket nu igen.
Världens bråk inom familjen , som jag inte ens vet varför !
Jag menar jag ville ha tbx min jacka. Intefan vill nån att när man lånar ut en jacka inte an vill man att man har den till massa hästar då? Eller är det fel? Ska jag bara vara tyst och h ta massa skit? Nee, för när jag för engpångs skull sa ifrån när h*n kollat min tjcok lr ful lr störd i huvudet. Inte så kul att höra jämt medans mna inte får säga nånting tbx. Man ska bara ta emot och vara snäll...JAG ÄR LESS PÅ DET FATTAR NI !!!
Jag har ställt upp som fan men bara fått skit tbx ! Så nu ger jag fan upp. Jag tänker inte krypa för er längre ! Jag trodde att en familj höll ihop. Fattar du inte att jag är rädd att det ska gå åt helvete med dig? Att du ska hamna i helt fel spår och aldrig komma tbx på banan igen !
Jag är så otroligt sårad. Kunde inte ens tänka mig att min egna famillj skulle göra nå sånt.
till och med Bup ringde och sa att jag var en hemskt människa och gjort så att du hade börjat mått ännu sämre åh att allt var mitt fel och att jag skulle hålla mig undan. Och du har skrivit så elaka sms och bett mig dragit åt helvete. Så nu lovar jag , jag ska hålla mig undan för jag orkar inte det här. Blir så förbannat sårad av det här.
Du var inte bara min syster utan även min bästa vän. Men jag är hemkt lessen men jag har fått nog nu.
Åh det värsta är nog att jag skriver det här på bloggen plus att kärringen på bup inte kan stå för att hon ringde ! Om jag haft ork hade jag ring upp och frågat vad dom håller på med. FAN ÄR NI DUM I HELA HUVUDET LR?"
Men nu skiter jag i det här för nu måste jag fokusera på Hugo. Vi ska till sjukhuset med honom i slutat på månaden. Allt är inte riktigt som det ska. Förklarar mera sen när jag vet mera.
Så nu min så kallade "familj" så får ni göra vad ni vill för jag måste ha all kraft till min son ås att allt blir bra igen annars vet jag inte vad jag tar mig till...


Hata mig om ni vill, men jag är ledsen jag orkar inte kämpa längre. Man måste möttas på halva vägen , inte meningen att jag ska gå hela vägen plus att få massa skit kassatat i ansiktet !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu