varning för lååångt inlägg !

Nu är vi lr jag på benen igen. Efter allt tråkigt som hänt ! Tog ett tag att ta sig igenom. Både jag och Johan tog det ganska hårt :/ Men nu börjar det bli bättre igen med det physiska iaf.
Nu har jag fått magkatarr ( stavtas?!) ist. Åh vi som skulle på dop imorgon :( ! Fy bublan ! Jag som längtat till det ! såhär är det jämt tkr ja -.- !  Så får se om jag är piggare imorgon annars så får jag väl gå ett varv med Hugo på bonden på byn så han inte blir lidande av det här.
 
Furuvik
 
Det han hänt massor. Vi var ju till furuvik och H tyckte att det var sååå roligt.
Apungen lurades lite med honom så han blev lite rädd. Och när vi stod och tittade på aporna kom den en ur söt liten tjej fram och knacka Hugo på armen och sa
" jag tycker du är söt" och Hugo började prata bebis språk åh hon bara " men kan han inte prata?! " och såg helt förstörd ut.
"ne han e bara ett han"
"oj men han ser inte ut som någon bebis " och sen kom hennes mamma och hämtade henne. Tror jag sagt den här historien till alla nu x)!  Och mamma vann en sån där stoor chips sak med massor med chips i. Snacka om att Johan blev sur x)! På första försöket så blev det jag haha !
 
Kryssningen
 
Vi har ju även varit på kryssning jag och J. Det var helt underbart ! Vi gick och la oss vid 23 tiden och klev upp 11 sen. Sååå sköööönt att få sova ni annar inte ! Åh tv i hytten hade vi så vi låg och kollde film och käkade godis vi :P Det bestämde vi att vi ska göra fler gånger. Man glömmer ju lätt varnadra i vardagen och spec när man han en liten prins som säger att INGEN får röra mamma utom han. Men dagen efter var jätte jobbig. Då började jag sakna Hugo som pesten ! Alla kom med små barn och myste med dom , sparng och skrek mamma och pappa. Då bllev det jobbigt. Då ville jag bara hem. Men det gick ganska fort så var vi hemma igen. Och det hade gått ganska bra med Hugo. Förstå gången han sov borta ! Men nu dröjer det nog ett halv år innan han sover borta igen. Känner jag på mig. :p  Blev även tagen av vakten. När vi skulle kliva på båten så står det vakter och håller koll. Så känner jag att någon tar i min arm och säger kom med här. Jaha?! står några killar framför mig och dom kom inte med för dom var bafra 17 åh hade ingen målsman med sig. Han ber mig att via leg. Tar fram det och han frågar är du verkligen 19? du ser ut som en 17 åring. Är det riktigt legget. JAA säger jag och börjar bli nervös utan anledning. Tills slut fick jag då och då säger dom andra killarna " hallå varför får hon gå på åh inte vi"hööll på åh dö dåå...
iaf när vi kom till hytten så duscha vi, och helt plöstligt står det en vakt i dörren. Stäng dörren när ni har duchat. Ni har startar barndlarmet. ÅHH !
Senare så gick vi ner till barnrumet och spelade lufthockey och då klev J på någon sladd så skiten gick sönder x) ! HA HA !
Och så fort J lämnade mig kom det fram ( ursäkta ord valet ) turkar och började fråga om jag skulle med till deras hytt. " Ne jag väntar på min pojkvän som står där borta  "
Aa det brukar låta så sa han och lämna lapp med hans hytt nummer -.-
Och morgonen därpå så skulle jag springa ut och titta på mariehamn ( struntade helt i hur jag spg ut) Och då är det en kille i hissen som säger
" Hamna du i fel hytt i natt ? "
" ömm nee"
"du behöver inte skämas det hände mig med åh nu vet jag inte vart jag ska"
Så det var ju en helt klart rolig resa x) ! Men smart som jag och Johan e så glömde vi ta kort :/ ! Menmen blir ju fler ggr :p !
 
Och junori har börjar på DAGIS !"
Gud kan knappt fatta det själv.
Första dagen gick faktiskt ganska bra andra med. Men sen tog det stopp . Så nu när han ser att vi börjar närma oss dagis så försöker han att klätra ur vagnen och bara gråter :(  Blir bättre snart hoppas ja !!
 
nu vet ni vad som hänt ! puss
 

bloggstopp

Nu blir det ett litet uppehåll här.
För jag mår inte så bra , varken psykiskt lr fysiskt´.
Börjaar skriva igen när jag kommt upp på benen igen...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu