lovdaaag (: !

Hej goungar (: !
 
Sitter i skolan nu åh väntar på att mitt tåg ska gå. Har slutat för en stund sen men eftersom att jag bor på "landet" så går det så liiite buss åh tåg. Så då får man vänta. Hade proov som kändeds att det gick suuuper (: ! Men får väl se sen hur det blev.
 
Träningen har faktiskt gått rätt bra. Tycker det är super om jag kommer ivåg 3 ggr i veckan. Man kan ju inte räkna med att man kan gå varje dag när man har barn och ingen att be om att vara barnakt. Så jag känner mkr super nöjd. ska väga mig i slutet på novmeber åh lägga upp så får vi se om jag blivit av med nå kg eller blivit nå mera.
 
Lov nästa vecka ska bli såååå skönt. Så ska jag umgås med Hugo heeela dagarna ♥
Och just nu håller vi på åh tittar om han är allergisk mot morötter, kål som man gör typ sallad av kommer inte ihåg vad den heter x) . För han blir sååå dålig i magen av det :/ aja får se hur det blir.
 
Vi gör inte så mycket vi umgås suuper mycket på helgerna åh tar igen det vi missar på vardagen.
Så nu blir det sköönt med loooov :D ! Känns som att det behöv oxå faktiskt.
 
Ska även ta upp kartonger idag eftersom att vi ska FLYTTA :D Woho. Då får Hugo eget ruum skit sköönt med alla jälva leksaker överallt att ha på ett ställe :P
 
´Så nu vet ni lite meeera
 
PUSS ;)
 
 
 
 
 
 
 

sjukt trött på det mesta just nu.

Hej allihopa :)  !
Först måste jag rätta mig efter tidigare inlägg. Jag skrev att H blev 1½ nästa månad men det är ju den här månaden ! PINSAMT ! Vet inte hur gammal min egna son är längre :p Mycket att tänka på tror ja.
Just nu sitter jag i skolan och har rast. Jag är såå jävla less på allt som har med skolan att göra nu känns det som. Tur att det bara är den här veckan och nästa så är det lov sen !
Det längtar nog både jag och H till . (; !
 
Iaf så var jag och tränade bort lite agresioner igår. hade en pissdag. Hs vagn fan gick sönder så det känder jätte roligt jag halka inför massor med folk. KUL ..-.- usch dagen igår hade jag kunnat leva utan !
Menmen lite bättre idag. Ska se om jag kan gå åh träna ikväll igen eller hur det blir. Jag hoppas verkligen att jag kan gå åh träna men som sagt så måste jag ju veta hur J jobbar åh när han kommer hem.
 
Haft en vän på besök i helgen Det var sååån lyx ! Hon passade H så jag fick träna en stund och hon hjälpte mig med stäningen åh sånt som en mamma kanske hjälper en med.
Känns så orättvisst att jag inte har någon mamma att be om hjälp ): Kanske därför det messta skiter sig för mig :/ Aja. Jävla lyx var var det var iaf (: Åh jag är vääääldigt tacksam ♥
 
 ne nu ska jag gå till min sista lektion och sen heeem !
 men vi hörs sen.
 
Puss åh kram åh nyp i stjärten Ha det BRA nu gott folk hoppas jag inte gjort er på dåligt humör nu  !
 
Seeeya !
 

VARNING FÖR ÄCKLIGT INLÄGG !!

Som rubriken lyder...Nu kommer det stå massor om bajs , spya osv.
Många som bjuder på mat osv blir inte sura ledsna om jag säger att jag inte vill ha eller kan äta. Det är inte så attt jag inte tycker om.
För jag har en magsjukdom som dom inte vet vad det är men som inebär att jag inte kan äta olika saker ex mat med grädde,ost, chremefrech ( stvaning?! ) starcka kryddor, grillat, såser, godis , kakor , saker med massor med socker, alkohol , läsk , vit bröd, aa som ni ser listan kan bli lååååång. Om jag äter det blir jag super dålig. Jag får typ magsjuka.. Men det konstiga är att ibland kan jag äta saker som jag inte brukar ibland. som förra inlägget, glassen det var ett helt under att jag kunde äta den , på max brukar jag ta en kyckling burgare utan så dressing på då går det bra. Åh läkarna vet inte vad det är för fel på mig så dom har bara sagt att du får leva med det. Jaha tack åh tack .. Och som jag är måste jag ju testa saker ändå för det är ju sååååå gott ex glassen , chokladpuddingen åh ibland går det bra då blir jag inte dålig. Så det är lite konstigt. dom har trott att det ahr berott på så mycket, stress, allergisk, magsår osv . Så dom vet inte vad det är så det är bara att leva med det ....
Har jag tur kanske det försvinner. För jag kan äta mer saker nu än förut. Och det gör mig glaaad för jag ÄLSAKR ju mat x) ! haha ^^
 
Ne men nu vet ni varför jag är otrevlig ibland och säger ifrån men då vet ni varför åh inte behöver ta åt er !
 
 
 
 
PUSS ;)
Ha det bra dag lovers för det tänker jag ha ;)

ny vecka.

 
 
Hej alla sötisar !
Onsdag idag yeeeey !
Hugo tog 1½ år sprutan igår ( en månad tidigare). Det gick bra faktiskt. Så vi åkte till Max åh käka efteråt. Åh han var super stolt åh blev helt över lycklig när han fick sin hamburagre (:
Även morsan fuskade åh tog en hamburgare ( tjockis ) .
Var åh tränade igår. Känner mig riktigt glad. Att man kan bli så lycklig när man har varit och träna. Det är ju fan sjukt. Men då har ju fuksat gaaaanska så mycket i helgen.
Fredags var det ju chokladpudding i skolan mmmm !
Söndags käkade jag en glass för att se om jag skulle bli lika sjuk som jag brukar bli ( förklarar mer i ett annat inlägg) men det blev jag inte ( lycklig!! )
Måndags blev jag bjuden på äppelpaj
Tisdag hamburgare.
faan vad jag fuksar xD
Men jag menar hallå man lever bara en gång och när man blir bjuden kan man ju inte direkt säga neej.
Åh jag har ju inte direkt brådis att gå ner typ 100 kg ;)  Det får ta den tid det tar. ( säger jag nu men låter säkert annorlunda imorgon )
Men ska försök att träna ikväll igen om mannen i hemmet klarar av att vara hemma en stund x) .
  
 
Kanske ses i gymmet ikväll gott folk ;)
 
 
PUSS ;)
 
 
 
 
 
 
 
sängen jag vill ha x) !
 
 
 

gogo morsan ;) !

                                                     
 
 
 
Heej alla glada :) !
Nu var det ett tag sen :P men jag hinner inte göra så mycket nu förtiden. Ganska mycket läxor som ska göras,det ska lagas mat, ha handt om mitt lille hjärta , städa , tvätta ja som sagt listan kan bli låååång.
Åh eftersom att jag har min "sjukdom"  så måste jag sova rätt mycket med så jag lägger mig rätt så tidigt.( PINSAMT )
Förra helgen så var vi med William till buspalatset i Bollnäs. båda ungarna somna i bilen så det blev nog rätt lyckat tror ja.
Åh jag måste bara få berätta att Hugo min lille skatt har börjat säga jätte mycket tack. Han är väldigt artig av sig .
Så när han får någonting eller när vi bytt blöja säger han " ack mamma" . Mammas go unge ♥
 
Var till Gymmet igår med för första gången sen den 5 maj . Åh det gick hyfsat bra fakltiskt. Bättre än vad jag trodde. Så lite kondis har jag kvar. Men det är en braaaa biit kvar innan jag får den jag hade tidigare.
Kämmer mig mycket piggare efter att jag var dit igår .
Nice ! :D
 
 
 
Ne nu ska jag springa iväg åh ha samling PUSS ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu