moster för 7de gången (: !

Hej alla sötahönr :) !
IDag blir inlägget lite konstigt för lillamamma har gjort illa sig och det är super svårt att skriva med bandage:/
Men det går väl över så småning om.
Hugo ligger just nu och sover med smulis i sin famn. Jätte sööt (: !
Åh Johan jobbar. Duktigt som han e (: ! ♥
Så just nu väntar jag på att lilleman ska vakna så vi kan käka lite tacos, åh mysa framför tv sen med lite gott (: !
Hugos förkylning ´blir inge bättre alls. Åh han sover skit dåligt på natten. Han sover typ 20 min vaknar och skriker. Somnar om och blir likadant. Så jag lägger mig i soffan med honom. Så tittar mamma på tv åh Hugo vet att mamma är vaken. Är liksom ingen ide att sova när han sover så dåligt. Men på dagarna är han duktig , så då passar även morsan på åh sova :) ! Så just nu e jag jäävligt sliten hehe. Men glad är jag för det , för Hugo var så extremt söt igår. Jag var ner till HC och tog lite prover. Och när jag kom hem hade jag ju typ plåster eller vad man ska kalla det överallt. Hugo blev jätte ledsen när han såg det. Så han kröp till mig, pussade på plåstrena och klappa mig på kinden åh sa " mamma". Lillehjärtat ♥ Då kan liksom ingenting va skit säger jag bara.
 
Jag blev även MOSTER igår :) !!!!! Åhh så underbart !! Lika roligt varje gång. 7 de gången nu .
Så nu vill jag bli frisk frisk frisk och hälsa på lille Kevin ♥ ! Ska bli roligt och se hur H reagerar på honom ;)
 
Ne nu ska jag gå åh ta lite medicin så jag överlever resten av dagen/kvällen. (:
 
PUSS ;)
 
Mammassolstråle , du gör livet värt att leva ♥
 

woaw vad länge sen x) !

Hej ! Åh ne jag har inte gått åh dött..än iaf.
Massor på gång nu.
Skolan har iaf börjar SUPER KUL ! så jävla sköönt åh komma ut åh träffa lite folk :) !
Dagis gick inge bra alls i början :/ men nu blir han super glad när han ser sina kompisar och bara kryper iväg såfort vi kommer dit. GLAD MAMMA :) !
Och idag blir han 17 månader ?! Åh heregud ! Känner mig super gammal åh kan inte fatta att han är så stooor redan ´! Min lille bebis !
Och Hugo har börjar gåååt :D ! Så imorgon när vi ska till läkaren ska dom allt få  ! Han skulle inte gå förens han var 2 sa dom ! HAHA så fel dom hade ! Åh ingen operation blir det åh inga mediciner. Alltså ingen kan vara gladare än mig just nu !
OCh min tränning ska vi inte ens prata om. Johan kommer ju inte hem förens vid 21-22 på kvällarna så det blir lite svårt :/ åh mitt körkort tar super lång tid men jag har iaf börjat.
Har även träffat min tränare. ( SKIT SNYGG ) åh jag har fått värdens tränigsschema. SHIIIT !
Aja, sen sa han att det kan finnas en risk att det blir lite kvar på magen ändå. Åh då måste jag operera det överflödigahuden som är kvar :/ Sånu hoppas jag med alla mina tår att allt försvinner. Man kan ju inte se sånt förens man är där. ( åh det är ett tag kvar dit ) Har även hämtat en sådär som spänner åt magen. Den göör skiiit ont. Har den på kvällarna och om jag lyckas sova med den så försöker jag. Men det sitter verkligen åt.
( varning för en äckel bild längre ner)
  Hugos ord:
Hej
Mamma,pappa
tack, hejdå, va, bhuu, lampa, ja,nej.
 
åh några fleer som jag inte kommer på nu .
 
åh en sak till ni er att det har kommit till en till kategori.
"biggest loser varning"
Sen när jag blivit frisk och J fått riktigt tider ( när det nu blir) så ska jag tränna riktigt. Då ska jag varje söndag eller varannan väga mig och lägga upp bilden här på bloggen åh så ni får följa mig på min viktresa :P
Är det någon som vill haka på så säg till. Just nu e det jag åh en till tjej. Men hon vill inte vara med här så då slipper hon. Det är mellan henne och mig och se vem som lyckast bäst. Man är ju alltid mer pepp om man är fler.
 
Ne nu ska jag ta en kopp honungs te ( bläää) och försöka bli frisk !
 
sån där fast en bege ( stavning?!) har jag fast min går bara vid magen och sitter som f**n !
äckel bild ! Såhär kommer antagligen min mage se ut sen mer eller mindre om jag har otur. Och min tränare sa " förbered dig på det värsta" tack...
 
 
PUSS;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu