sleeep :*

Som sagt så var jag till skolen en sväng och det var AWESOME ! kommer verkligen sakna min klass som fan sen
 :( </3 Men iaf när jag kom hem så somnade jag direkt. Känner mig lite piggare nu men inte 100% :P . Har verkligen inte tid att må dåligt nu. :( Johan fyller ju år på söndag så då kommer det folk , åh hur kul är det att se helt ner drogad ut då. INTE kul ! Men men  får hoppas jag blir piggare snart, jobbigt att må så här jue :/
Ne nu ska jag göra mig klar åh träffa min BROR seen :D Wiiie <33

Puss på er (: <3

Fredag :) !

Nu är det fredag :D Wiie lov nästa vecka.  Var meningen att jag skulle vara hemma idag , mår inte så bra :/ Men upptäckte att jag hade glömt några böcker i skolan så jag kommer ändå :D Kommer sakna mina tjejer jätte mycket så jag var tvungen att träffa dom en sista gång oxå innan lovet :* !

Min blogg har varit lite deppig ett gtag nu har jag märkt. Men det ska det bli ändring på :) ! :*

Skiver mera senare PUSS :*

tandläkarn. :@

Som sagt var jag till tandläkarn idag och det gick väl bra tror jag. Men jag har SKIIT ont nu :( tog en timme att vara där och sen åkte jag hem och sov ! Har så jävla ont i hela munnen och kan knappt prata. Så idag ska jag bara ligga i sängen och ingenting annat ! Får se hur jag mår imorrn men om jag mår så här blir jag hemma imorrn. ! Hela kinden ser helt mupp ut och jag känner mig skit dålig.
Ska ALDRIG gå till tandläkarn igen :( Aldrig !
Men de positiva var att jag inte behövde betala , det var väl det ända braa .


lgh :)

Ja vi skulle ha kollat på en lägenhet som läät så braa ! Vi trodde att det var i det röda huset och en trappa bara :) !
Men nee, det var det blåa huset , mindre än vad vi har nu och ingen tvättstuga där, men en trappa bara.
Har ju 3 trappor upp nu eftersom att vi bor högst uppe åh det blir nog inte så kul att springa upp och ner för den med barnvagn sen :/ Och med tanke på att surgrannen bervid redan gnällt för att vi springer  för mycket upp och ner i trappan och en gång så tappade jag en matkasse åh det blev ett jäälva liv på henne :P
 Aja vi får leta vidare om vi hittar nå annat med mindre trappor.

Ska till tandläkarn imorn oxå HATAR att gå dit. Tur att Johan följer med annars hade jag dött x) så då kan ni ju tänka på mig vid 8.15 för då försvinner min visdomstand ( stavning?! ) :(

Puss på er <3

Ring inte bara en gång !

God morgon alla glada :D Sitter nu i skolan med min kära becca :D <3 Har text om typ 10 min. (: Sköönt att komma till skolan med, så jävla långsamt hemma x) .

Som ni nu ser rubriken så är det många som klagar för att jag nästan aldrig svarar i telefonen.
Jo det är för att om jag har min mobil i sovrummet och jag är i vardagsrummet så hinner jag ärligt talat inte springa till telefonen och svara. För som ni nu alla vet så är jag som en snigel nu x) !
Men om jag har pengar på mobilen så ringer jag oftast upp ! Annars så måste ni ringa igen.
Så snälla om du nu ringer till mig, ring 2 gånger så jag hinner x) ! Haha
Annars så kanske jag sover ( sover typ jämt nu förtiden) så testa lite senare. (:
Men om Johan är hemma så svarar han oftast , så bli inte rädd när ni hör att han svarar x)

så nu vet ni PUSS <3

Vänner <3

Med den här graviditeten har jag verkligen insett vilka mina riktiga vänner är !
Dom som verkligen stöttat mig under hela tiden och verkligen funnits där.
 Och dom som jag trodde var mina vänner ,  men som gick bakom ryggen på mig och säger att jag inte kommer klara det här.
 Finns även några stycken som inte vill umgås med mig för att jag inte är lika "rolig" som för ? Va fan menas med det då?
Aja jag behöver verkligen inte er ! Det är tråkigt att det ska bli så här när man trodde att man var skit bra vänner , men så trodde man HELT fel. Jävla snällt är det då? Går bakom ryggen på direkten jag sa nånting .
Den som vill kan ju ta åt sig nu dom vet iaf vilka dom är !
 Nu har ni tagit det steget då behöver ni inte komma tbx sen heller ! Kanske låter elakt , men om ni inte ställer upp för mig vfr ska jag då ställa upp för er ?
Visst det var säkert skit kul åh gå om kring åh säga " Vet ni vad Jossan är gravid hon" när jag var som mest förrvirad i hur jag skulle göra.  Jag fatta på en gång att nån hade sagt nånting då, för det blev lite konstig stämning. Åh du vet vem du är ! Åh vet du va, du kan ta upp en gurka i röven för vi kommer ALRIG att bli vänner igen . Det ska du ha jävligt klart för dig. Ingen har svikigt mig som du gjorde , så du behöver inte ens försöka...Du har svikigt så många gånger nu att jag ger upp..

Men till er som verkligen funnits där för mig TACK ! Ni är helt underbara
  Går inte att beskriva i ord . Ni betyder oehört mycket för mig <3 (: ! Om jag kunde skulle jag ge er ett stort pris för världens underbaraste vänner <3 Hoppas ni inser hur mycket ni betyder <3 (: 
Och alla andra som ställer upp för mig .
 Älskar er gott folk (: ! Hade verkligen inte gått utan er <3



försvinn..!

Varför kom du ens hit?
 Du hör inte hemma här. Så snälla försvinn
. Åk tbx till "din" stora stad. Du förstör bara ! Jag har det underbart nu åh då kommer du  åh förstör..-.- !
 Du består bara av skit.

så jag ber dig , åk tbx till " din " stad och kom aldrig tbx !

Jag vill inte ha med dig att göra längre..


ALDRIG !

Aldrig i livet att jag tänker börja på torsberg sen :O ! Jävla skit skola TOTALT ! :/ Ska prata med lärarna igen och göra verkligen ALLT jag kan för att inte få börja om 1an igen ... vill verkligen inte det. Jag orkar inte det igen ! Det finns faktist fler som är borta mer än mig som får gå kvar jue :( ! Orättvist ! :(  Blir sjukt less..:( dom sa ju från början att jag skulle få komma tbx åh sen säger dom helt plötsligt . " Nee du kan inte komma tbx sen " Blir fan tokig på det här ja.

Åh allt detta skit snack. Snälla håll bara käften , jag bryr mig inte alls vad ni tror lr tkr ! Jag VET att jag och Johan kommer fixa det här. Åh ne vi ska verkligen INTE flytta ifrån varandra vem det nu är som sagt nå sånt dumt ? :s  Förstår inte ens vart alla får allting ifrån. Men det är ju bara massa skit snack och lögn. Och om du/ni nu inte tror att vi  kommer fixa det här så behöver ni inte lägga er i våra liv och veta hur det går för oss osv. snälla kan ni inte bara gå och dö lr nånting.. -.-


Blir så sjukt jävla less på den här jävla byn ... !


v32 !

Vecka 32

Barnet:

Underhudsfettet fortsätter utvecklas

Bebisen övar på att andas, och bröstet rör sig ut och in. Han eller hon kissar och dricker runt en liter fostervatten varje dygn.

Underhudsfettet fortsätter utvecklas, så samtidigt blir ansikte och kinder allt rundare. Bebisen kommer att öka med så mycket som två kilo under de närmaste åtta veckorna.

Fötterna är nästan sex centimeter långa.

Om du väntar en pojke är testiklarna på väg vandra ned i ljumskarna.

Mamman:

Foglossning

Välkommen till den stora magens tid! Du behöver vila, nyttig mat och massor av vätska för att må bra och orka.

Lider du av smärtor i rygg, höfter och ljumskar? Ligament och muskler blir slappare så att livmoderhalsen och bäckenet ska kunna utvidga sig lättare under förlossningen. Det här kallas bäckenuppluckring, eller foglossning, och skiljer sig mycket från en kvinna till en annan. Vissa kvinnor får ont tidigt och kan ha problem genom hela graviditeten, medan andra bara känner sig bara lite stela, kanske att det ”drar” lite i ljumskarna.



arg "mamma"

Okeej nu är det så här att min mobil som jag NYSS fått tbx är cp nu igen -.- ! blir så arg arg arg  ! Åh kameran jag brukar knäppa med har jag lånat och jätte klumpig. Så nu har jag bestämt mig för att vi ska åka till media market åh köpe en ny kamera ! Vill ju ta tusen kort när min lill fis har kommit till världen ! Blir så arg att ingenting vill funka för mig -.- Åh min älskade mobil som är så grym + grym kamera så jag har aldrig behövt nån jävla kamera . Men nu så måste jag .. Får bli nån billig skiit. Och en ny mobil men det får veeeerkligen vänta ! Har jävligt snålt med pengar så det får jag nog vänta med i sådär 5 år lr nå x) !

Åhh jag fixa nyss klart med min sons/dotters sääng :) Såå gulligt . Läängtar efter dig bara ännu mera nu <3

Längtar efter att få bli den lilla familj som vi ska bli (: <3


bilder (: !

Nu har jag städat och vart duktig. Lekte lite med kameran oxå tihi (a) . Så lägger upp lite bilder snart . Så får ni se hur fin min mage har blivit, fått skit mkt bristningar. Tror jag kommer få en mega bebis tkr jag det ser ut som x) blir bara stärre och större för varje dag typ :P Åh tyngde och tyngre blir det. hehe (:
Men nu är det inte sååå långt kvar tills min bebis kommer :D !
 Lääängtar <333






grekiska gudar ..-.- !

Nu har jag läst om dom här jävla gudarna och massa annat skit om dom så jag kan skita ut dom känmns det som. Och om jag inte klarar provet imorgon så då LOVAR jag att jag kommer ta självmord..-.- hatar hatar hatar den här jävla boooken ! :( Vfr ska jag vara så dålig på allting för ..:( ! Aja åkte hem tidigare idag så jag skulle orka gå imorgon med, Annars vet jag hur det slutar. Som sagt hade skiit ont i ryggen men men . aja får se hur det går imorrn iaf. Men nu ska jag försöka att plugga ännu mera och se hur der går. Börjar lessna bra jävla mycket på den här skiten nu :/ -.-


bebis <3

Nu tycker jag att vi väntat tillräckligt länge. Kan inte den sista tiden gå lite snabbare ? Vill ju ha min lilla fis i famnen nu. Känner hur det sparkar och har sig i magen och ler (nästan) varje gång och tänker . " Du är min lilla fis och Johans förstås , Bara min åh jag är bara din. "  Sjukt att man kan älska nån så mycket som inte riktigt finns i världen än. Vilken makt dom små kommer med egentligen .


Mamma älskar sin lilla prins lr prinsessa MEST av allt <3 (:
Längtar efter dig bebisen min <3



Varför ska jag aldrig fatta x)

Sjukt vad jag är trög ibland och riktigt arg blir jag när jag inte får den hjälp jag behöver..-.- ! Som på försäkrings..Jag fattar inte alls hur man skulle göra med föräldrarpeningen åh då sa dom gör si och så. Och sen när dom frågar vad jag jobbar med så bara öhh nee jag går i skolan fortfarande¨. Så får man konstiga blickar åh till svar. " Jaha, då var det en annan sak " -.- HALLÅ ! ... AHHH ! Åh sen säger hon då får du komma tillbacka en annan dag. Men heregud ! -.- ! Blir så jävla arg alltså ! ! Fixa det här på internet . Men jag kom ju hit för att jag inte fattar hur man gör ! Åhh jävla cpn ! ursäkta men jag är lite smått arg . Åh ont i ryggen har jag oxå åh hela jävla dan imorgon så ska vi va i "trapphuset " som jag kallar det. Kommer dö innan jag kommit hem
 ! :(  Faan , vfr ska jag ha så ont för :( ! Ne nu ska jag sluta klaga gå åh bada och försöka bli lite glad.



Dansband?

Jag har verkligen inge liv för tillfället ja e x) Johan är nere hos sin mamma och pappa . Och jag sitter här ( ovanligt? ) igen. Men det som är nytt nu är att jag lyssnar på DANSBAND ?! Var ju skit länge sen man lyssna på sånt x)  Måste verkligen ha gått ner till botten nu haha x) ! Längtar lite smått tbx till den så kallade " roliga " tiden . Men på samma gång såå..nee va faan , fan vad jävla jobbigt att vara bakis jämt då ! Nee har det jävligt bra som jag har det ändå jag :D ! :*
Har ju en liten prins lr prinsessa snart jue :D ! Wiiie !


Mamma älskar dig,min lilla lillfis :* <3




http://www.youtube.com/watch?v=toh80xAw3XE 
Lyssanr på den nu x) ! Haha



v 31

Bebisen väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis och är ungefär 41 cm lång. Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek.

På grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Men så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram.

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och nu kissar den, vilket är bra träning inför livet utanför. Benmärgen har tagit över produktionen av röda blodkroppar från levern.

Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Det är helt normalt att gå upp kring 450 g per vecka under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.






skötbord :) !

Nu har jag äntligen kommit hem ! Så nu måste jag städa lite.. SKIT tråkigt vill till skolan till mina vänner :( ! Men men aja. Har mega lockigt hår åh en kär vän sa " du ser ut dom en skolfröken -.- " Tack för den tror ja :s ? Men till nånting mycket roligare . Ikväll så ska vi kanske hämta ett skötbord :D ! Wiie . Om vi kan låna nåns bil. Men troligen ska vi hämta det ikväll. Det blir en alla hjärtansdag pressent till bebisen ( kanske mest mig men men aja ) . Ne nu ska jag åh lillfisen i magen som sparkar som faan för tillfället äta nåning :D

 Hopaps ni har en braaa daag :)



Bild på skötbordet (: finnt va? 


Måndag :) !

Idag är det Måndag och jag ska inte till skolan ! :( Suger stort men har man massa saker som man ska på åh inte hinner åka fram och tbx till gävle blir man hemma .. inte kul :/ ! Ska träffa en tant idag och prata om förlossningen och jag ska ner till banken. Städa här hemma måste oxå göras :/ Men jag går hellre till skolan än det faktikst. Men jag har börjat inse att jag måste börja prioritera ( stavning?!). Skolan lr gå på dom viktiga sakerna innan bebisen kommer. Vet att det är folk som tyvärr blir väldigt arga för att jag stannar hemma för sånna saker men jag hinner faktist inte att åka fram och tbx åh hinna i rätt tid osv. Åh jag bestämer väl själv vad jag tycker är viktigast för tillfället? Det är ju jag som ska ha barn. Men nu blev det skit låångt åh jag ska göra mig i ordning.

  Åh just det GLAD ALLA HJÄRTANSDAAG :) ! Hoppas ni får en bra dag idag :* <3


PUSS.




<3

Du är hon som kommer när jag behöver någon som mest
Dina ord är de som tröstar allra bäst.
& dessa ord är väldigt sanna
Jag älskar dig mest på hela jorden,
min älskade mamma.

Vem ska nu trösta mig när jag är som mest deppig,?
Åh säga dom bästa orden för att få mig att le?
Åh säga att jag är bra som jag är?
Komma åh klaga för att man inte gjort allt man inte gjort åh för att man inte har städat ordentligt?
Åh klaga på det man har på sig?

Fan vad jag saknar dig mammsen :( <3

Skulle göra  vad som helst om jag kunde bara för att få en sista kraam ! <3




Fika :D !

Nu ska jag snart gå iväg till min kära syster åh äta lite tårta :D ! Vi ska fira Johanna hos carro idag så då får jag träffa Wiliam oxå :) ! Det är alltid lika skooj :) Men först måste jag ringa min kära sambo åh se vart han är , annars får han ingen tårta ;) ! Åh jag är inte riktigt klar heller så jag måste nog skynda mig lite .


PUSS ;) !


07.55

Är klockan och jag är vaken :o ! Sitter i vardagsrumMt åh hör hur Johan snarkar x) Gullplutt (: <3 Men jag blev så akut hungrig och kissnödig så jag vaknade åh nu kan jag inte somna om heller :(. Men men , tror att min lille fis oxå är vaken för det sparkar som fan nu. :P  men men ska glo tv en sväng och försöka sova lite till annars får Johan det väldigt roligt idag.   X)

ses ! :*


Johanna kom över :) !

Som sagt så kom Johanna över och lekte med mig lite idag :D vi lekte lite med kameran så nu kommer det upp lite bilder. ! Hon tyckte att det var kul för hon ser så smal ut jämfört med mig x) ! Åh tack Elisabet Lindén för att jag fick låna lite mammakläder av dig :D ! Inte så kul att gå i Johans kläder jämt (: Taack för det <3 !


Puss på er gott folk :*












9 veckor och 2 dagar kvar :D !

Tills mitt lille hjärtegull kommer till världen :D ! Sjukt vad tiden har gått fort. Kan knappt fatta att jag snart ska bli Mamma på riktigt :D ! Kändes som det var igår jag fick reda på det. Kommer kännas jätte konstigt att inte ha dig i magen sen när man är så van med det. Åh när du kommer ligga där som en liten klump i din snygga barnvagn mamma köpt :*  Sjukt vad jag längtar :) ! Fast jag tror att Johan har längtat mer , han har tjatat ända sen jag berätta att jag var gravid . " Kan den inte komma ut nu"  Gullplutten :) !  Nu ska jag städa åh fixa åh leka med Johanna x)



Ses :*





Min lilla fjortis :*






Hittade den åh den är såå fiiin :) !












skit väder :/ !

Tackvare vädret så stannar jag hemma ! Tågena är typ inställda åh jag vill helst komma hem hel ikväll. Så då blir det en hel dag hemma. Ganska skönt faktiskt eftersom att jag har så förbannat ont i ryggen jämt :( Inte såå kul. Men då har jag tid att fixa här hemma, eftersom att jag ALLTID somnar när jag kommit hem annars :/ Åh Johan blir väl inte så glad på det x)  Men men nee nu ska jag gå åh käka frukost och kolla tv .

PUSS :D !


Barnvagnen :D !

Nu är allt HELT klart med barnvagnen åh den kommer väl om 4 veckor lr tidigare :D åhh längtar :D Känns helt sjukt att det är såå nära nu :D Längtar som faan :D Wiie

Här kommer en bild på den vi har beställt :D  Visst är den fiin :D det tycker jag.
Nu ska jag gå åh Gratta min lilla syster som blir 14 idag :D Åh äta MASSOR med tårta ( hoppas jag )










PUSS på er ;)

vaaken :D !

Tack vare min kära pojkvän så somnade jag 19.00 igår för han låg och pillade i mitt hår :D ! Men sen så sov jag till 06.00 . Tack och lov att mitt lille hjärtegull i magen sparka och hade sig så mycket att vaknade <3 ! Så jag hann duscha nu på morgonen och vara lite pigg :D Men nu ska jag gå och kramas en stund med Johan.

 så ses :D !


vad då dålig mamma?

Höll nästan på att dö idag när jag satt på tåget hem ! Då var det en äldre tant som tittade på mig och sa till sin vännina. " Gud det är så hemskt att det bara blir yngre och yngre som skaffar barn och förstör barnens liv, att dom inte förstår. " Vadå förstår?! Att jag skulle vart en mycket bättre mamma om jag vart typ 10 år äldre?! Dum i huvudet lr?! Åldern spelar väl inte så jävla stor roll ! Jag kan bli en mycket bättre mamma än vad en 40 åring kan vara ! Alltså snälla ! Blir så JÄVLA förbannad när folk säger så. ! Visst man ska inte vara föör ung , men hallå ja e 18 ! -.-  Åh folk undra om jag ångrar det här . Det gör jag verkligen INTE. Enda sen min mamma dog så har det här vart det bästa som händt mig. Jag har mognat jävligt mycket och slutat med "skiten" och tagit tag i mitt liv :D ! Åh jag är verkligen världens lyckligaste flicka :D ! <3 Kan inte få det bättre än vad jag har det nu :) !

Så nu vet ni det ;) PUSS :*


V. 30 (: !

Bebisen väger ca 1400 g och är 38 cm lång. Hjärnan växer ihop mer och mer för att få plats i kraniet. Det börjar bli trångt, men din bebis kan faktiskt slå en kullerbytta inne i livmodern

Bebis

Bebisen väger ca 1400 g och är 38 cm lång. Hjärnan växer ihop mer och mer för att få plats i kraniet. Det börjar bli trångt, men din bebis kan faktiskt slå en kullerbytta inne i livmodern.Din bebis kan höra, öppna sina ögon och känna om du är stressad eller upprörd. Du kan börja känna av trötthet, både fysiskt och psykiskt.

Du

Måttet på livmodern är ca 28 till 31 cm. Många tycker att det är full fart i magen den här tiden. Det finns även de som säger att så som barnet är i magen blir det även när det är fött. Du kan påverka hur du mår med rätt kost, motion och vila. Ät efter tallriksmodellen så får du i dig ordentlig med vitaminer.


FAAN !

Som sagt fixade jag en ny blogg i helgen men gissa vad..EN DUM JÄVLA ídiot ( vet nog vem) bytte lösenord på den åh epost skit så jag kommer int in på den. så snälla läs INTE den. Kommer säkert bara stå massa dumt sen ! Såå det här är min blogg ist x) Faan vad dålig ja e x) åh som sagt duger det inte men DRA då :P kankse svär lite mycket lr tycker för mycket som ni inte tycker , kanske blir lite snuksigt ibland med .. Men då behöver ni inte vara kvar heller om det inte duger ;) !



PUSS ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu