Hälso rapport.

Borde förklara hur mitt tillstånd är och varför det blir sååå jävla konstigt när jag pratar och skiver ibland.
Var till läkaren för ett tag sen.
Och nu vet dom var det är.

Jag har ett blodkärl som sticker ut i hjärnan som gör att jag svimmar , blir så att när jag pratar glömmer jag vissa ord som vissa kanske har märkt. Det kan bli väldigt fel ibland. Och det är SJUKT PINSAMT !.
Det blir lika när jag skriver. Jag tänker en sak och skriver en helt annan. Inget jag kan göra åt tyvärr :/ !
Iaf så gör den så att jag svimmar. Det blir för mycket tryck åt den där och då blir det svart för hjärnan.
Det är vääldigt vanligt att man har ett blodkärl som sticker ut. Det är inge farligt om man inte är i risksonen som jag. Jag är väldigt över känslig när det gäller det här och därför blir det som det blir -.- ! Blir så sur att dom inte kom på det tidigare :/ !!

Aja så nu äter jag medecin för att se om den blir mindre annars måste jag operera bort den där.
Så i augusti får jag veta om det blir operation lr inte. Åh om det blir operation får jag inte köra på 4 år efter :/ Så jag hoppas att den blir mindre åh att allt blir bra igen ): ! 

SÅ nu vet ni hur det ligger till , så det är inte epilepsi !



Söndag ): !

God Morgon alla sköna figurer ;) !

Idag är det sug söndag ! Hatar söndagar fast jag är ledig. ): För då vet jag att Johan kommer vara en sur puppa tills fredag igen :( !
Aja, var till Bollnäs igår åh köpte en pressent till Johan. åh fy fan vad folk.
Ska aldrig åka till bollnäs en löne helg ! Tack och lov var Jill med annars hade jag nog vänt direkt och åkt hem. Iaf så köpte vi en gansla billig telefon till Johan. Eftersom att det är en litet troll som har dreglat sönder hans högtalare så han hör inte vad folk säger.
Han hittade den igår när han kommit hem och då kunde han inte låta bli den så han öppnade den. Han belv jätte glad. (:

Men nu har han lånat ett ps2 av Robert så nu sitter han och speelar det tråkmånsen.
Och Hugo sitter här och äter smörgåsrån (: ♥
Hugo har börjat med att han ska äta själv annars vill han inte ha. Så det blir bad varje dag här kan jag säga. Han tycker det är väldigt roligt. Och Johan tycker det är  bäst för Hugo åker omkring i sin gåstol och säger "pappa" hela tiden.
Kan inter fatta att han blir 1 snart. Vafan har tiden tagit vägen?! Jag kan liksom inte fatta vad vi har gjort förnånting :o! Han är verkligen ingen liten bebis längre !

Åh han är ju sååå extremt mammasjuk, Har precis fått börja duscha själv. ( snabb dusch så klart på 10 min ) sen är det kört igen. Hoppas verkligen att det går över sen när han börjar gå på dagis för annars får han följa med mig till skolan. Hur ska jag kunna lämna honom om han är super ledsen ): !

Nee nu ska jag gå och pussas lite med min kladdiga son och mysa till Bumbi Björnarna som han ÄLSKAR . Mammas gullunge ♥

Btw ingen som kan göra en Header lr vad det heter x) ? Skulle ha bytt Hugo är ju liksom 2 månader på dom där bilderna. Det Var ett tag sen det där :P

Puss

saknad !

Just nu ligger Hugo och sover här i sängen. Han brukar somna när vi ligger i sängen och bara myser och pratar lite (: SJUKT MYSIGT MÅSTE JAG BARA SÄGA (:

Satt och fundera lite på hur min familj ser ut. Och hur tråkigt jag tycker att det är att mina andra syskon bor så långt borta ): ! Och att vi knappt har nån kontakt, men det blir ju så när man inte bor på samma ort ): !
Jag saknar faktiskt dom så otoligt mkt , men tur att jag har två här. Åh carro betyder verkligen massor för mig, Hon är inte bara min stora syster utan typ min "mamma" oxå. Hon liksom finns där jämt ställer upp och allt. Jag är så otroligt tacksam för det och att hon inser hur glad jag e att jag har henne <3 !

Måste även skriva av mig lite för jag är såå frukatsvärt ARRG !!! 
 Träffade en så kallad kompis för några dar sen som bor i gävle.
Hon har nyss fått en liten dotter som är ur sööt !
Vi prata om det och hon tyckte att Hugo skulle få ett syskon.
aldrig sa jag. Det är så sjuukt jobbigt med en nyfödd. Så det får vänta många år !
Då blev hon lite paff och sa att det är inte jobbigt det är underbart. Åh jag bara , Lite jobbigt är det väl? aldrig sova,aldrig ha ork att göra nånting, ha ont som fan osv.
Hon bara nee det är underbart åh bla bla..
Iaf så sluta det med att vi skilldes som ovänner tyvärr -.- !

Men jag blir så arg MAN FÅR SÄGA ATT DET ÄR JOBBIGT !!
För det är skiit jobbigt. Visst det är helt underbart och jag önksar inge annat än att ha Hugo.
Men det är såå sjukt jävla jobbigt åh jag skulle verkligen inte vilja ha en till nu.
Blir såå störd varför skulle inte en mamma få säga att det är jobbigt?!
DET ÄR VÄL KLART SOM FAN ATT MAN FÅR SÄGA DET ! Herregud ! MAn är inte en dålig mamma om man tycker det är jobbigt. Vill ni veta en sak den är männskligt ! :@  MAn är inte en dålig mamma om man vill gå och sola en sväng elller om man vill sova själv. Man är inte en dålig mamma om man ber om hjälp och dessutom så (oftast) så finns det en pappa oxå. Annars så får man be nån annan om hjälp. Man får göra det jag lovar ! ÅHHH !!!!! SÅ SLUTA SÄG ATT FOLK SOM ÄR MÄNNSKLIGA ÄR DÅLIGA MAMMOR DET ÄR INTE SAAANT !!!

Ne nu ska jag prata lite med marika och leta mina träningskläder  ( som det är damm och spindelnät på ) och se om min älskade vill köra mig till sporthallen i bollnäs ikväll (:

Åh jag ska försöka att vara lite duktigare på att uppdatera jag LOVAR !


PUSS ;)

läänge seen. !

Nu såg jag att det var länge sen jag skrev här så nu blir det ett långt inlägg lr om jag gör två vi får se.
Iaf så ha det händt mkt.
Jul och nyår var inte så roligt här. Eftersom att hugo var så fruktanssvärt förkyld ): ! Han träffade tomten för första gången men han brydde sig inte eftersom att han var så dålig ): Sen sov han nästan hela tiden. Och lika var det vid nyår :/
Sen fyllde ju jag år :D ! Blev 19 hela år ;) Jag fick en jätte fin telefon av min älaskade pojkvän. Så nu kan jag lägga upp bilder mkt lättare och smidigare på fb på mitt lilla troll ;) <3
Hugo har blivit jätte stor nu . Hela 10 månader. ( bilder kommer sen MASSOR)
Men han växer så för fort så musklerna hinner inte med ): Han har stl 92 på kläder redan nu. Mammas storhjärta <3 !
Och 10 tänder har han och lika glugg som jag har x) stackarn x) !

Vi var även tvungen att köpa en ny vagn eftersom att konsumetverkat hade gjort ett test på våran sort så den var typ livsfarlig. BILLIGT vill jag mena. Skicka iväg den och väntar på pengarna som jag inte tror kommner. Så nu har vi en emmaljunga.

Har även fixat med skolan så den 20 augusti börjar jag skolan. Hur ska jag kunna lämna mitt lilla hjärta på dagis ):
Vi gör ju allt tsm. Borstar tränderna,badar,sover, m.m. Vardagen kommer bli helt olik sig då :/ Menmen han kan ju inte va med mamma jämt tyvärr ): !

Och min träning har legat på is så den pratar vi inte om xD ! haha !

Och på måndag fyller mitt stora hjärta år (:
 Johan blir 24 på måndag och om jag ska vara ärlig tror jag han börjar känna sig gammal x) <3

Åh ingen lgh har det blivit ledig heller. Vill ju så sjukt gäran flytta till större !!! ): Vi behöver verkligen det och jag vill kunna trampa utan att nån blir störd och helt utan nån jävla hund-.- ! 

Nu vet ni lite iaf 


PUSS ;) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu