Mobbad x)

Nu har jag kommit ÄNTLIGEN kommit hem. Fan va jobbigt det var att ta bussen till bollnäs åh hem x) !
Började med imorse vid station så såg jag några killar som gått i 9an samtidigt som mig och några yngre. Såg ut som att dom aldrig sett en gravid förut. För dom glodde och kunde tydligen inte sluta heller. :s Vad är det som är så konsigt med en stor mage? Aja lite kul var det för när jag tittade på dom så kollade dom på "skorna". Idioter tänkte jag och skratta för mig själv. Så kan det gå om man inte är försiktig ;) !

Det gick super på fc , nu är allt skrivet och klart inför förlossningen. Heregud trodde aldrig att jag skulle säga det här men. Jag längtar faktiskt tills den x) !
Efter jag vart där träffade jag min kära vän Johannes som jag inte träffat på typ 1 år. Trevligt var det.
Men när vi var vid max typ så fick jag nå skit i skon och jag når ju inte ner själv ( TJOCKIS) så Johannes var tvungen att knyta upp och knyta den åt mig ( gullunge som han är) . samtidigt som vi gjorde det så var den en 4 årig tjej och hennes mamma som gick förbi. Och gud vad hon titta och till slut sa hon till sin mamma
- Mamma titta hon kan inte knyta skorna själv, det kan faktiskt jag sa hon och skrattade .
 Sjukt söt unge (; !

Fy fan vad jag längtra efter min lille plutt (:

24 dagar kvar till bf ♥

störd.

God morgon alla glada :)
Tidig morgon här igen då. Ganska pigg fast jag typ inte sov nånting :s
Förstår mig inte på mig riktigt. När jag ska upp på morgonen dan efter så har jag jävligt svårt at sova .. cp jaa !
Jag är ju helt knäpp ja. Aja skit samma (: Min lille bebis är oxå vaken känner ja. Brukar vara ganska lugnt där inne fram till 10 iaf :P Tihi (: ! Ne tänkte bara att ni ville veta lite info så intresseklubben kan anteckna x) !
Idag ska jag till familjecentrum ( fc). Så nu måste jag dra mig mot tåget annars missar jag nog det.
Med tanke på hur seg vi e (:

Puss på er :*

HAPPY :) !

Hej alla glada människor.
Förlåt för att mitt humör har vart hemskt dom senaste dagarna. Men så blir det när man inte sover tillräckligt.
Tur att jag har världens bästa pojkvän som orkar med mig x) ! ♥
Men idag klev jag upp 05.00 och har vart i gång nästan hela dan :D ! Inte haft så himla ont heller.
Riktigt glad idag (:

Nu är der verkligen inte långt kvar tills vi blir 3 :) ! ♥  asså det går inte att förklara hur det känns att säga så.
det här är sista dagarna som "bara" Jossan. Sen måste man tänka mycket mera och man kan aldrig "hoppa av" om det inte är nå kul längre som man gör med en hund.
Jag kan inte förstå att det är så många som blir rädda när dom tänker så. :s
Pratade med en vän nyss och hon tycket att det lät sit läskigt att jag kommer alltid att vara mamma nu.
Försår inte vad som är så läskigt med det. Själv tycker jag bara att det ska bli underbart kul.
Visst det är inte en dans på rosor men vad är det då?
Undara vem h*n är mest lik , ska blii såååå kul att få se hur mitt lilla hjärtagull ser ut (: !
Kan verkligen inte förklara hur lycklig jag e (: <3

ne nu ska jag gå åh bada :* Puss på er

25 dagar kvar till bf ♥
då får jag äntligen träffa mitt lilla hjärta som jag längtat efter sååå mycket ♥


bjuder på den där för jag e såååå glad idag :D ! :*

v 37 ( 36+2 )

Vecka 37

Barnet:

Samlar energi

Nu samlar bebisen på sig den näring som behövs under förlossningen – för det är ett jobb att födas. Hon eller han drar in fostervatten i lungorna och pressar ut det igen, om och om igen. Det sista av det här vattnet pressas ut vid förlossningen.

Mamman:

Ladda med kolhydrater

Du känner förmodligen värkar oftare och starkare. Det är ingenting att oroa sig över. Se det som en väckarklocka: Nu är det dags att ladda med kolhydrater, som pasta och bröd.

När förlossningen börjar kommer du att bränna cirka 500 kalorier i timmen. Att föda barn är som att springa ett maraton, och det är bra om du är förberedd. Vila mycket, ät ordentligt och ladda upp med kolhydrater så går det enklare.



flytt?

Hej alla glada :)
förlåt för dåligt med uppdatering. Inte känt mig så himla pigg dom senaste dagarna. Mycket att fixa och sammandragingar som håller mig vaken hela nätterna nästan och en mage som verkligen är i vägen.

Men iaf så har vi fixat så vi flyttar den 1 maj igen. Inte så jävla kul med tanke på att mitt lilla hjärtegull har kommit då. Men det fixar sig nog :) ! Ska bli skönt att få lite större oxå faktiskt.

Som sagt så gör jag inte så mycket nu för tiden , är typ bara hemma. Inte så jävla kul att vara hemma hos nån åh få massa sammandragingar så man ser helt knäpp ut . Inte så kul xD !

Har även hört att folk tkr att det är jävligt roligt att prata massa skit om Johan och mig. Och om hur vi har det osv. Att ni orkar -.- ! Förstår inte varför det är så roligt att prata om oss? Vad är det som är så speciellt med oss då ? Aja får väl känna oss lite speciella då x) !

Folk har även sagt att jag inte ska skriva så mycket i bloggen för då pratas det ännu mera. MENGUD.
Jag skriver väl vad fan jag vill..


26 dagar kvar till bf ♥
Faan vad jag längtar :*



trött !

God morgon !
inte skrivit så mycket dom senaste dagarna för jag har inte orkat. Inte kännt nån orka alls den senaste tiden att göra nånting :/ Så så är det för tillfället.

Så nu vet ni det , och det kommer kanske vara lite tomt här nån dag . Får se när jag fått orken tbx (:


PUSS:*

28 dagar kvar till Bf ♥ sjuukt vad jag längtar :D :*


VG !

Hej alla goungar :D !

Känner mig sjukt glaad just nu :D Var ju till skolan och gjorde prov. Åh lilla jag som inte kan NÅNTING fick VG på natukunskapsprovet :o ! Helt sjuukt :D Men underbart. Får jag det på nästa prov med så har jag VG helt och hållet. Är nog inte så dum ändå ja e ;) ! (y)

Men iaf när jag skulle åka till skolan med stadsbussen ifrån stan , så trodde jag att chaffisen var en tjej. Men sen när han/hon? började prata så lät det som en han xD ! kände hur jag bara stirade för det såg verkligen ut som en tjej med tuttar och åh allt. Åh han/hon bara " ja ska du gå och sätta dig lr" FAAN vad jag skämdes ! Lyckas fan jämt ja ! Åh han var sjukt bakis tydligen och hade dygnat. Är det verkligen så bra att köra då? :s Han glömde att stanna vid VARJE hållplats när nån hade plingat och skyllde på att han hade sovit dåligt. HAN HADE JU INTE SOVIT :o?!  Men jag överlevde det med. ^^

Men nu blev det onödigt långt igen xD Så nu ska jag sluta åh gå och göra kladdkaka . Mhm ...

PUSS :*


seg.

Kom nyss hem ifrån "stor stan" så jag är liite trött. Men allt såg bra ut (: Åh Kicki sa att om bebisen ville komma ut nu så är det ingen fara , den skulle klara sig mycket mer än väl. Så det känns skönt , men ändå får hoppas att h*n trivs ganska bra i magen då att h*n stannar iaf nästan hela tiden ut då (: !

Nyss försökt att fixa min bloggs utseende men jag är så jävla trög och dålig så den får se ut så här för all framtid :P ^^

Men iaf ska försöka plugga det sista , SKA till skolan imorrn och göra nk prov. (: ! Åh dessutom har vi fått papprena om den nya lgh , så vi får se hur det blir med det om vi orkar att flytta lr hur det blir. Får se (: !
Men nu ska jag vila lite åh plugga så jag orkar åka imorrn :D !


PUSS :*


v36

Vecka 36

Barnet:

Precis som en nyfödd

I den här veckan har din bebis nästan helt växt i sin skrynkliga hud. Huden är jämn och fin eftersom fettet under huden nu är fullt utvecklat. Ansiktet är lite rundare och huvudets diameter är 90 millimeter.

Nu kan din bebis göra allt som en nyfödd kan.

Hon eller han har sjunkit ned ännu lägre i ditt bäcken. Och de allra flesta ligger med huvudet nedåt. Bara ett fåtal ligger med rumpan först. Om så är fallet är det dags att försöka vända barnet.

Mamman:

Bara en månad kvar!

Nu är du på upploppet. Din livmoder når förmodligen upp till revbenen.

Runt vecka 32–34 kommer din barnmorska eller läkare att känna på magen för att avgöra hur barnet ligger därinne. Det kan ha ändrats många gånger under graviditeten. Runt vecka 34–36 lägger sig barnet vanligtvis i rätt läge och håller sig där.

Har du sett om din mage har sjunkit något? Kanske har du fått lite lättare att andas?

Även om det är lättare att andas är det inte ovanligt att du känner dig lite ledsen och irriterad vid den här tiden. Du sover förmodligen dåligt, har ont i ryggen, känner dig stor, blir andfådd av ingenting och svettas mer än vanligt. Allt det här är helt normalt, även om det inte är någon direkt tröst. Nu pratar vi om något roligare i stället; hur vet man att förlossningen har börjat?

Du har kanske redan har känt av förvärkarna? (Riktiga värkar kommer regelbundet och blir starkare och starkare med tiden. Riktiga värkar kan inte vilas bort. De upphör inte.) Ett första tecken kan vara att du får en blodblandad flytning. Det är slemproppen som släppt. Den består av ett geléliknande slem och har täckt livmoderhalsen under de senaste nio månaderna. Men det kan fortfarande dröja innan förlossningen börjar – men det är ändock ett tecken.




fasna på bild?

God morgon alla gullungar :D !
Idag är jag mycket piggare jämfört med igår ! :D Inte haft nå hemska sammandragningar inatt SKÖNT ! Bara haft en liten fis som haft svårt att sova tror ja. Legat och sparakt och haft sig nästan hela natten. Men det dör inte jag av (: ! <3 Tycker bara att det är gulligt för man ser på magen jätte mycket nu när det sparkar och rör sig . :) !
Aja ska snart fixa frulle och sen ta en varm dusch :) Sen bär det av till "stor stan" på föräldrargrupp och träffa kicki och se hur mitt lille hjärtegull mår och växer som den ska . Och höra hjärt ljuden,smällter varje gång jag hör det (: <3 

Och jag har märkt att Johan har väldigt svårt att fasna på bild , men jag lovar ska fixa en så fort som möjligt så ni får se hur han ser ut x) !

Ne nu måste jag börja göra mig klar så jag hinner, tar ju lite exta lång tid nu x)


PUSS :*

världens lyckligaste (: !

Jag är verkligen världens lyckligaste ! Jag känner hur min lill fis i magen sparkar på och har sig och kan inte annat än le. Känner mig så sjukt lycklig att det inte går att beskriva.  Längtar bara mer och mer efter att få träffa h*n. Visst det är inte lätt alla gånger, men så fort h*n sparkar lr rör sig lite så går allt över och man bara känner sig lycklig. Lr när Johan ligger och Sover så sööt ! Han är oxå världens underbaraste ! Många frågar hur vet du att han är den rätte?
Jo för han ställer alltid upp.
Följer med mig till tandläkarn lr till docktorn . Eller om jag bara behöver gråta ut lr prata så ställer han ALLTID upp. Brukar säga att han får en liten barnrumpa på köpet ( jag) . För jag är så sjukt barnslig när det gäller vissa saker. Han står ut med att jag är som jag är.
Åh det bästa är att han alltid finns vid min sida. Och man känner sig säkrare än nånsin och att allt som är läskigt inte känns så läskigt längre. För man går inte igenom det ensam. Jag kan inte förklara hur mycket det betyder att han står vid min sida.
Visst nu har alla sina komentarer om honom. Men det har väl alla. Alla är inte perfekta och det är så det ska vara.
Men en sak är vääldigt säker.

Att jag älskar honom mest av allt (: <3 



Jossan <3 Johan 
så det ska vara jue ;)  åh bebisen ofc :D <3 :*







soffpotatis .

Pratade nyss med Kicki och hon lät väl lite förvånad när jag berättade om mina sammandragningar. Åh hon sa att det enda jag kan göra är att vila ! Får inte stressa upp mig lr anstränga mig för mycket. Men jag vilde ju hela helgen men det räckte tydligen inte. Aja får se hur det går. Kan ju bara hoppas på att bebisen trivs så bra i magen att h*n inte vill komma ut än. (: Vill ju inte att det händer h*n nånting <3

Så idag så blir min soffa min bästa vän igen -.- inte så kul men men överlever väl ;)
Så jag får vara jobbig på Johan när han kommer hem sen :D Det är alltid kul ( tycker jag). Om inte Johanna kommer så kan jag vara jobbig på henne tihi :D !

Så idag kommer jag nog skriva på bloggen typ hela dan för att jag kommer ha så tråkigt xD så ni vet gott folk.

PUSS på er :*





braa nyheter? :D

God morgon goungar :* !

idag så ska jag kanske till skolaan :D Wiie.  Måste ringa till Kicki och prata med henne först. Fått hemska sammandragningar igen och  hon sa att jag skulle ringa om det blev så igen sist när jag ringde till henne. Så då ringer jag väl då och ser vad hon säger ! Börjar bli lite orolig , vill ju inte att min bebis ska må dåligt lr att det ska hända den nått. Som sagt det e ju 34 dagar kvar. :D ! <3  Men jag hoppas att det inte är nå allvarligt så att jag kan åka till skolan göra prov och ge Becca hennes bok. Men nu måste jag ringa :D !


PUSS :*

v35

Vecka 35

Barnet:

Det börjar bli trångt

Nu börjar det bli trångt, din bebis lägger på sig mellan 25 och 30 gram per dag, så hon eller han har inte lika mycket plats som tidigare att röra sig på. Dessutom har ditt barn kanske vänt sig så att huvudet pekar nedåt, redo för förlossningen.

Därför blir det allt mer stillsamt i magen.

Mamman:

Hud som kliar, armar som krymper

En del kvinnor får en hemsk klåda, särskilt på magen, i handflatorna och på fotsulorna mot slutet av graviditeten. Du kan lindra plågan genom att smörja in dig med fuktkräm. Eller prova att borsta med en mjuk babyborste där det kliar som värst. Berätta för din barnmorska eller läkare om det kliar mycket.

Du känner dig säkert tung och klumpig, och blir med all säkerhet lätt irriterad. Inte så konstigt. Din mage är ofta i vägen, armarna känns för korta och att hitta en bekväm sovställning verkar omöjligt. Prova att sova på sidan. Vissa strategiskt utplacerade kuddar kan också hjälpa.

Svårt att knyta skorna? Det finns bara en lösning – inga mer knytskor (eller en ständig skoknytande partner till hands). Inga klackar är modellen nu. Högklackat och platåskor är snyggt, men nu behöver du stabilitet. Fotmassage är alltid välkommet. Be din partner om assistans. På en gång. Lön för mödan, är argumentet.




svullen !

God morgon alla söta saker :D ! :*
Ser ut att bli fiint väder idag med :D Men tyvärr blir jag nog mest bara inne idag och tar det LUGNT !
Vakna i natt och hade världens sammandragning ! Gjorde så sjukt ont att jag todde att jag skulle dö :o Åh Johan hade somnat på soffan så då kändes det ännu bättre vill jag mena ): Blev sjukt rädd ett tag för det gjorde så ont och så länge, men det gick över !. Men sen kunde jag tyvärr inte somna om , förens efter nån timme. Och idag har jag skiit ont i ryggen och känns som att allt ska åka ut när jag reser på mig lr går. Så jag blir nog bara hemma och pluggar och sover .

Och igår så upptäckte Johan att mina fötter har blivit jätte svullna lika som mina händer. X) Inte tänkt på det tidigare men dom har blivit vääldigt feta xD ! åh som toppen på grädden så har jag fått världens dubbelhaka xD haha ! Nu vet jag hur det känns att vara fet xD ! Haha !


Ne är det bara 35 dagar kvar tills min bebis kommer :D ! Sjukt vad jag längtar efter dig :* <3



En annan gång, visst.

Som sagt så skulle jag ha fått besök i helgen men det blev inget med det ): Dom hade inte tid att åka hit. Lr så var det så att dom insåg att det inte skulle bli så kul att träffa mig. Hade säkert vart mycket roligare att träffa mig om jag inte hade bebisen i magen. Men då säger jag bara så här " Fuck u" . Glad att jag har den lilla i magen. Och när nu säger att ni ska komma en annan gång. Mm visst , ni behöver inte ens säga så för ni kommer säkert inte komma förens jag kan dricka. Vilket kommer bli VÄÄÄLDIGT sent. För jag känner inte för att göra det. Jag vill vara med min bebis ! Förstår ni inte det ?! varför inte bara vara glada och bete er lite vuxet? allt handlar väl inte bara om att supa och knulla? ( ursäkta ordvalen men blir lite väl less) .

Förlåt alla ni som tar åt er men dom vet vilka som är åh jag behövde bara skriva vad jag kände nu . Känner mig så jävla ARG ...

okoncentrerad !

Nu har jag suttit och pluggat i några dar. Men INGENTING fasnar :/ Känner mig så SJUKT okoncentrerad !
Kan inte ens läsa en bok utan att veta vad jag läst längre xD Tror jag börjar bli lite nervös över min kära fis i magen.
Tänker på h*n hela tiden kan inte göra nånting utan att tänka när den ska komma o.s.v. Läängtar såå mycket tills den kommer :D ! Fast det är ju lite dåligt av mig att jag kanske inte klarar de sista proven p.g.a att jag inte kan fokusera på rätt saker för tillfället. Men jag får väl kämpa på och se hur det går (: ! Håller smile gropparna aktiva ändå :) !

Ne nu ska jag ut i solen lite tänkte jag och gå åh säga hej till mammsen . Hoppas att dom har plogat så man kan tända nå ljus där ! Vart så sjukt mkt snö så man inte ens kan gå till den. -.- ! Vart lite små sur för det , men nu snart kanske man kan gå till den iaf :D ! 


Puss på er (: ! :*


Bjuder en bild på mig och min kära lilla syster För många herrans år sen. (: <3

Min vackra ängel

Igår så skulle min kära Mamma ha blivit 53 (: Grattis på dig älskade mamma.
Synd att du inte fick fira det här nere med oss. Men får väl Hoppas att du hade det sjukt bra där du har det (: Och känner dig sjukt saknad ! För det är du. Känns så sjukt orättvist att du inte kommer få se dina "nya" barnbarn. Hade verkligen behövt dig nu mamma. Känns som att saknaden bara blir värre i vissa tillfällen ): ! Skulle verkligen göra allt för att du skulle få vara med oss. Men tyvärr så kan jag inte det ): 
Hoppas du har det bra och inte bara tänker massa tok om oss här nere.

Massor med kramar upp till dig min älskade ängel , du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

mamma och wiliam. Några år sen.


mamma <3



Mitt lag suger.

Som sagt så var jag till Fc idag och det gick bra ! Fick reda på att jag måste ta det lugnt och inte anstränga mig för mycket antagligen. Jag har så pass mycket samandargningar (?!) så om jag anstränger mig för mycket så kan bebisen komma ännu snabbare. Blev lite väl rädd när jag hörde det. Men hon trodde att det inte var nån fara bara jag tog det EXTRA lugnt än vad jag gör nu. Men hallå, jag tar det ju skit lugnt, kan man ta det lugnare? Fattar ingenting. Men men får väl göra som hon säger då så h*n inte kommer för tidigt. Visste inte ens att det kunde bli så men aja. Får ta en dag i taget nu.

Å desutom så ramalde jag så jag har skit ont i svanskotan. Kan det gå mycket bättre för mitt lag lr ? :/


Mobil fan..

Har glömt bort att skriva lite här. Men har haft fult upp. Har lite läxor som ska fixas för sen när bebisen har kommit , kommer jag nog inte orka sitta med dom. Min mobil gick sönder igår ! inge bra ! Men har en skit telefon nu som knappt funkar kul ..nee ! -.- Åh mitt sim kort kommer om en vecka så då bytter jag nummer ! Så att alla vet det. Träffade Jill en sväng igår , riktigt skooj var ju ett tag sen vi sågs :/

Men iaf idag så ska jag till Fc och träffa Kerstin och gå igenom lite saker och sen ska jag träffa Anita och prata lite. Börjar ju närma sig nu :D ! Känns som att dagarna/veckorna går snabbare nu. Och poff så är h*n häär i min famn (: Åhh guuud vad jag längtar éfter dig (: <3

Ne men nu ska jag gå och göra mig redo för att ta bussen till bollnäs .

Puss på er gott folk :D :*

skolan .

Många som undrar hur jag ska göra med skolan.
Jo , jag ska göra klart endel kurser nu som jag har använding för sen. Sen ska jag vara mamma ledig i 1 år.
Det var ju egentligen meningen att jag skulle börja 2an med dom andra . Men då kom ju dom och sa sen att det skulle bli så orättvist för dom andra för att jag skulle vara borta så mkt. -.- Åh då kom dom och sa det lite väl sent så jag kunde inte söka ett nytt program till iår. :/ Så då måste jag börja om 1an om ett helt år typ. Men då går jag inte fulla dagar eftersom att jag redan gjort hälften av dom kurserna som ska fixas. Lite surt att gå med 96or bara :/ Kommer säkert känna mig lite gammal x) .

Men jag tror att jag klarar det , lr rättare sagt jag VET att jag klarar det (: !

Puss :*


Blev en SJUKT gammal bild på mig och Johanna x) hon kommer gå i 9an när jag börjar 1an igen x)


Aftonbladet.

Många som frågar om hur det blev med jobbet på Aftonbladet.
Som dom flesta vet så mejlade jag 100 gånger till Aftonbladet runt September och frågade om jag fick komma och bara titta lr nånting.( Det var innan jag visste om att jag var gravid). Jag fick svar efter ett tag åh då ville han veta vad jag var intresserad av. Så jag skickade allt som jag gjort tidigare. Skrivit noveller, egna reportage osv. Sen svarade han inge mera så då trodde jag att han inte tyckte att det var bra. Sen för några månader sen så fick jag melj ifrån honom och han tyckte att jag var skit duktig och kunde få "prov"jobba där och se hur det går till där i sommar. Jag blev as glad att han tyckte att jag var duktigt och att jag skulle satsa på att bli journalist :D Hela mitt hjärta hoppade ett extra slag då. För det är ju det jag vill.
Men då är det ju så att jag måste vara i Stockholm i 4 veckor. Och då har jag ju min lilla prin lr prinsessa , som inte är så gammal då. Så tyvärr så tackade jag nej till det. Visst klart som fan att det svider. Men jag kan ju inte bara tänka på mig själv längre, och när jag vet att det finns en liten som behöver mig här hemma hade jag inte hjärta att tacka ja.  Åh nee jag ångrar inte mitt beslut.

Så till alla er som verkligen vet vad dom vill ! gör allt ni kan för att få såna här chanser. För dom finns verkligen även fast jag inte trodde det. Men det gör det , ge bara inte upp:) ! <3 












Åh nee det e inte min bebis som e på bilden. För min kommer om 42 dagar :D <3 :*




fel låt !

God morgon världen :D ! Hoppas ni är på lika bra humör som jag är på :) ! Vete fan vart gårdagen tog vägen. Pappa åke och Johanna kom igår och käkade med oss igen. Åh kollade på melodifestivalen. Åh alla fjortisars favvo vann ju så klart. Själv tkr jag att han var skit dålig och han är bara allmänt jobbig -.-  Enligt mig. Men annars var kvällen väldigt mysig (: !


Om 42 dagar får jag se min lill fis :) <3 faan vad jag läängtar <3 :D !



Puss :*

Lördag (: !

God morgon sötsaker :D Idag klev jag upp 05.00 konstigt nog :s ! Blir bara konstigare och konstigare för varje dag ja tror ja x) Iaf så kom Johanna och pappa Åke och käkade med oss igår. Johan lagade maten för jag hade så sjuukt ont :( ! Tack för det hjärtat :) <3 Sen efter det så "dog" jag med kläder och allting , ¨åh vaknade 05.00. Starkt jobbat fröken Jonsson -.- !  Nu är Johan och fixar med bmwn så vi slipper åka i golfen till bb ( hoppeligen) . Och jag sitter häär och väntar på att vi ska till " stor stan " och handla lite.

Pratade nyss med mina s-holmare :D Sjukt vad jag saknar dom ! Men iaf så skulle dom försöka att komma upp nästa helg , har ju inte setts nå sen typ i sommras :/. Så då skulle dom komma hela gänget + att dom skulle hämta Gabbe i uppsala :D wiie :) Saknat min bög oxå jue ): Suger att typ alla flyttat härifrån och jag blev kvar. Men jag är glaad ändå :D <3

det var typ allt jag hade att skriva nu.

Puss på´er :*



Fick bli en SJUKT gammal bild på mig x) !



redo !

Kom nästan nyss hem ifrån Fc. Allt såg bra ut och bebisens hjärta låter lika gulligt vaarje gång (: <3
Fick även reda på att h*n ligger precis som den ska , därför jag har så sjukt ont. 
Känns ju för fan som att allt ska åka ut när jag reser på mig, så ska det tydligen vara .
Men iaf så ligger den bra , så nu är det typ bara att vänta tills allt börjar.
Lite små nervös är jag , men jag längtar sjukt mkt att få se den lilla (: <3

Ne nu ska jag gå åh städa lite så det blir nån ordning här :)

Puss på er :* !




Åh ja min spegel är skitig därför det ser så konsigt ut xD haha ^^

Hemma :D !

Idag så klev jag upp apa tidigt för att jag skulle till skolan :D ! Det var skit jobbit att kliva upp men helt klart värt det :)! Sjukt kul att komma till skolan och inte bara sitta hemma jämt x) ! Iaf så kom jag nyss hem. Oxå sjukt sköönt ! Allt blir lite väl jobbigt när man är två :P Träffade Elin och hennes syster Emma på tåget heem :) ! Riktigt kul att sitta och prata med dom fast det bara blev en kort stund :( ! Men men , kanske ses fler gånger :D ! ( Hoppas)

Var ju till gävle med Johanna igår så jag tänkte lägga ut lite bilder på det jag köpte. Lite små saker bara :)
Men nu ska jag gå och äta nånting, skiit hungrig 

Puss på er :*



Till Bebisen , bara för jag att jag inte kunde låta bli sjukt söta  !




Oxå till bebisen (: !




Bara för att den var sjukt snygg så kunde jag inte låta bli x)



Bara för att det var rea på den så köpte jag den :D



och lite små grejor (: ( dålig bild vet , men orkar inte fixa nån ny )



Och ett par trosor så är AS snygga åh en amningsbh som jag inte orkat knäppa kort på .

Gävle :) !

drar till gävle med lille syster måste handla lite innan jag blir för fet att jag inte orkar gå och shoppa, har lite kvar till bebisen oxå. Börjar bli lite panik  x) Hehe

Puss på er <3

nere :/ !

Fy fan vad jag känner mig nere nu alltså :( ! sjukt vill bara ligga ner och gråta tills allt löser sig ! Vet låter skit fjantigt men jag är töntig,fjantig och barnslig. Man får vara det ibland annars går livet åt helvete. Man får faktiskt tänka på sig själv mera vissa dagar än andra. Och nu ikväll blev jag sjukt nere eller VARJE gång jag TÄNKER på min klass blir jag skiiit ledsen :( ! Vill inte lämna doom ! :'( ! Vill inte börja om 1an igen och gå bf i cp bollnäs. Jag vill gå med mina underbara vänner ! Dom som betyder MEST ! Men nee , jävla cp lärare som säger nee:( !
Bara man vill och kämpar klarar man allt ! Men när alla säger neej så blir man jävlig less och bara vill ge upp !
Men jag ska göra mitt sista försök och om dom säger nej igen då , så ska jag komma och ta upp en gurka i röven på dom när dom sover ! ! :( Blir så sjukt arg och ledsen. När allt för engångs skull går riktigt bra för mig och då menar jag  RIKTIGT bra , så ska det alltid gå nerför sen :( vfr då ?

Hoppas ni känner er saknad iaf :'( <3



                                            

v34

Vecka 34

Barnet:

Skillnad på natt och dag

Din bebis är nu fullt utvecklad, och kroppen har alldeles rätt proportioner. Hon eller han börjar bli starkare, och du kan känna rörelserna mer tydligt än någonsin tidigare.

Pupillerna är nu färdigutvecklade och kan dra ihop sig. Bebisen kan se skillnad mellan natt och dag. Vissa tror till och med att barnet kan fokusera blicken vid den här tiden.

Fötterna är mellan sex och sju centimeter långa.

Mamman:

Glöm inte bäckenbotten

Har naveln vänts ut och in? Du kanske känner dig lite öm under bröstkorgen, särskilt när du andas. Det beror på att din livmoder börjar bli riktigt stor och trycker uppåt. Under en graviditet ökar livmoderns vikt minst tio gånger, och dess volym minst femtio gånger. Du går fortfarande upp i vikt, runt ett halvt kilo i veckan.

OK, det är vecka 34 och "bara" sex veckor kvar. Det kan kännas som en hel evighet när du väntar och längtar efter att få din kropp tillbaka. Ibland undrar man om de som säger "nu är det bara sex veckor kvar" någonsin varit gravida...

Glöm inte att göra bäckenbottenövningarna. Kniper du regelbundet läker du bättre och bygger upp musklerna igen efter förlossningen



Tisdag :) !

Fan vad jag suger på att skriva här. x) ! Men iaf så sov lill Johanna här i helgen , deet var riktigt mysigt :D ! åh riktigt skooj :) ! Var till pappa åke och fick mat och kollade på melodifestivalen i lördags :P ( jävla långt ord det där)
Sen hände det typ inge mera. Gjorde klart ALLA mina läxor i söndags till och med dom som ska vara klar i Juni så nu har jag bara nationella proven kvar tror jag och redovisning i eng. Så då får jag träffa min klass :D ! <3 
Säkert nånting i sv jag oxå ska göra som jag glömt x) !

Men iaf så igår så träffade jag Kerstin igen. Sjukt sköönt att prata med henne om förlossingen. Som sagt  så brörjar det närma sig och jag börjar blii lite nervös ! Blit alltid skit lugnt när jag pratat med henne ! <3

Och idag så ska vi till Fc , på föräldrargrupp. Johan är inte så pigg att åka dit för tanten som håller i det är ganska seg och jobbig x)  Men jag tänker inte gå själv så han blir tyävrr tvingad :P Tror inte han dör av det iaf :*

Så det var väl allt för nu tror ja .

Puss på er gott folk :*





inge bra på det här.

Jag är jävligt dålig på att blogga har jag märkt x) Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Alla vet ju vad jag gör om dagarna. sover,äter, äter ännu mera och väntar på min bebis :D ! Gör ju typ inge annat. Fast igår var jag på promenad med Johanna Sundin :D GRYMT skooj :) Den ända som typ inte klagar på att jag går som en snigel =) ! <3

Idag så ska vi till bollnäs och handla lite när Johan väl kommer hem . Och sen ska vi till Carro och se lilla Theodor <3 :D ! ( åh se om min blir sötare än hennes x) Haha nee då ! )  Känner på mig att jag bara kommer längta efter min bebis ännu mera då :( ! Men det är ju inte sååå långt kvar tills min prins lr prinsessa kommer :D <3
Sen ska vi till Pappa Åke och hälsa på :D Se på melodifestivalen och så kanske får se :D !

Men nu vet ni PUSS :*







Wiliam när han var jätte liten. fan vad tiden går fort :/ <3

God morgon :)

God morgon alla glada :) ! Som sagt så har jag inte mycket att skriva just nu :P Johan är och jobbar och jag klev nyss upp. Skööönt ! Snart har jag inga sovmornar längre , lite sorgligt att tänka så . Meen då har jag ju nå bättre så jag kanske inte vill sova :D !

Nu är det bara 50 dagar kvar tills jag får  min bebis :D Sjukt vad jag längtar :*

mamma vill ha sin bebis nu i sin famn åh bara pussa på dig <3 :*

Moster :D

God morgon alla glada :) ! Idag händer det massor. Ska till Fc två gånger idag . Först ska jag till barnmorskan och titta till bebisen :) och sen är det familjegrupp. Får väl se hur det går :P

Och inatt lr igår ikväll så blev jag moster :D Till en liten theodor :D ska bli såå kul att få se honom sen , hoppas dom kommer hem snart :D !

Jag vill oxå ha min bebis nu , känns som att det är evigheter kvar :* <3

Aja nu vet ni vad jag ska syssla med idag .

PUSS :*

hänt massor !

Jag har ju inte kunnat blogga på ett par dar för att det har bara krånglat dom senaste dagarna.

Söndags: Då blev min sambo en gammalgubbe :* Puss på dig <3
Upptäckte att vi hade fått  virus på datorn igen -.- ! och fick inte tbx den förrns igår. inte såå kul :/ .
Bilen började krångla STORT !

Måndag: Johan var tvungen att vara hemma och kolla efter en bil eftersom att bmw måste fixas ( Johans bebis nummer 2 x)  ) Det är så gulligt när han pratar med den som om det vore en riktig bebis x) Haha ! gulleplutt :*
<3  Aja fixade en bil till slut så nu kör vi en golf. :P Tack och lov var ett rent helvete innan vi hade den.

Tisdag: Fick jag värsta tandvärk IGEN ! var ju för fan där i torsdags-.- ! Gör skit ont när jag äter eller biter ihop. Varför ska jag alltid ha sån jävla tur för -.- ! Men jag fick tbx min dator :D !

Onsdag: Idag ! Än så länge så är allt lugnt ! Bara tandvärk inge mera och jag hoppas att det förblir så ett tag nu för jag orkar inte med nå mera krångel -.- !

Åh min syster kommer få sin bebis typ när som helst nu :D ! Lycka till kära syster :* <3


åh bilder kommer sen på Johan b.la ;) x)
PUSS :*

v.33

Vecka 33

Barnet:

Ökar 250 gram i veckan

Under de kommande fyra veckorna kommer din bebis att växa något enormt.

Han eller hon sover mycket. Eftersom det är möjligt att se att barnet andas även när det sover, vet vi att andningscentrum i hjärnan har utvecklats.

Förmågan att reglera kroppstemperaturen blir allt bättre. Han eller hon kan svettas nu, något som för tidigt födda barn inte kan.

Musklerna har utvecklats, huden har slätats ut och lanugohåret börjar ramla av, även om kanske kan finnas lite kvar på ryggen eller axlarna på den nyfödda bebisen.

Runt den här tiden har vissa barn ställt sig på huvudet i bäckenöppningen, klara för födseln. Det kallas att bebisen är fixerad. Det är inte ovanligt att barn nummer två väntar med att fixera sig ända tills förlossningen startar.

Mamman:

Magen sjunker

Har du märkt av att magen har sjunkit? Det kanske är för tidigt, men då vet du åtminstone vad du har att se fram emot! Det är när barnets huvud tränger ner i livmoderhalsen allt flyttar sig nedåt, man talar om att magen sjunker. Vissa menar att det känns som ett mirakel. Det blir med ens lättare att andas igen! Andra hävdar bestämt att de har fått tillbaka sin midja...

Oroa dig inte om din mage inte verkar ha sjunkit. Detta inträffar inte vid varje graviditet. Det är också vanligt att bebisen sjunker precis innan värkarna börjar, eller under värkarbetet.

Det kan vara lite obekvämt när bebisens huvud når bäckenbottenmusklerna, det känns som det sticker, nästan som en liten elchock. Vila på sidan. Det hjälper till att minska trycket på leder, nerver, blodkärl och artärer i bäckenet.

Oroa dig inte om din mage inte verkar lägre. Detta inträffar inte vid varje graviditet. Det är också vanligt att barnet sjunker ned precis innan värkarna börjar, eller under värkarbetet.

Det kan vara lite obekvämt när barnets huvud når bäckenbottenmusklerna. Det är en stickande känsla. Ligg på sidan. Det hjälper till att minska trycket i bäckenet och på nerver, blodkärl och artärer i bäckenregionen.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu