älsakde hår.

Ska klippa mig på onsdag skiiit nervös !
Hatar att klippa mig för man vet aldrig om det blir bra.
Dåligt hår, dåligt självförtroende för mig e de så :P
vissar bild sen så får ni se hur det blev (; !

får och får ej göra.

Nu är det snart middnatt åh lilla JAG e vaken?!
Jag kan tyvärr inte sova, så imorgon blir det en jobbig dag :/ !
Har värdens j'vla mensvärk med så den här dan kunde jag ha hoppat över fakiskt. !
I helgen har vi faktiskt inte gjort ett piss. ( känns det som)
Blev tyvärr ingen furuvik för oss. För Johan skulle få en ny traktor på jobbet. Johan åh traktorer, det går liksom inte att förklara kärleken mellan där x) ! Så då blev vi hemma tyvärr. Men nu på lördag ska vi göra ett nytt försök :) !
Så ist så har vi hälsat på Js bror åh hans familj, lekt i massor i lekparken. Åh H har fått åkt traktor förförsta gången i sitt liv (: Tror han tyckte det var ganska roligt tyvärr. Så han kommer nog oxå bli en traktor kille som far sin e ja rädd. Livsfarliga grejer det där  !
Sen har vi myyyssst massor :) !
 
Har även träffat en vään lr två egentligen. Som jag inte träffat på länge ! fast inte båda samtidigt. :P
Mattias heter min barndoms kompis som har flyttat till gbg som åker hem på onsdag :( träffad fööör sällan ): ! !
Åh sen sara som jag träffade sen jag började på gymnasiet.
Vi började prata åh sen säger jag att jag ska till björn rosenström åh äga skiten ur alla.
Då säger hon " men hallå, det  får väl inte du göra. Du e ju MAMMA. "
Jaha vaddå?! Vad får inte ja göra?! visst visa saker kanske man ska hoppa över när man har barn. Men vem har sagt att man inte får ha roligt?! :s "dricka med förstånd med dina vuxen kompisar , men du kan ju aldrig gå åh bada naken , dricka så du deckar osv. " Men har sagt det ?! Vem är det som har satt upp dom lagarna?!
Ska folk springa och säga att jag e en urusel morsa för att jag ska på rosenström åh aa BLI AS KALLAS ! åh bada naken ! Bara för att man e mamma behöver inte livet sluta ! Man blir inte en jävla ( ursäkta mina ordval) nunna bara för att man har barn !! Visst man kanske borde tänka sig för en extra gång vad man gör. Men man behöver inte sitta och titta på bingolotto jämt. Man får faktikst vara galen ibland. Lr har fel? Ska alla vi som har barn äta grönsaker och kolla på lets dance jämt? ( nu har ju iförsig jag gjort det i 15 månader men ändå ! ) Vi får gå ut och vara galen och roa oss vi med annars blir vi zoomies !
 
Förlåt var bara tvungen att skriva av mig blev vääldigt frustrerad när hon sa sådär. åh det förstod hon !
 
Ne nu ska tjockis mamma försöka sova så det blir någon ordning imorgon (:
 
 
PUSS ;)
 

tuff dag !

Nu testar jag att skriva ifrån telefonen och till och med jag fattar !
Idag var de en jobbig dag för mitt lille hjärta !
Klev upp fyra med Johan ,tog en morgon promenad för vi hade så tråkigt vid 7. Sen var vi hemma typ 9. Så då lekte vi och lekte . Sen gjorde vi lunch. Och sen somna Hugo. Och sov bra länge ! Han har varit lite små seg hela dagen men de är väl inte så konstigt.

ÅH DEN DÄR JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSAN !!!!

Fick brev om att dom hade gjort fel åh jag hade några dagar kvar att ta ut. Visst tänkte ja. Skulle få 1500. Bättre än noll. Skicka in papprena åh sådär. Tänkte inte mera på de.
Idag fick jag en lapp där de stod att mina dagar var slut. MEN VA FAN BESTÄM ER !!

Så nu fick jag både skriva av mig och testa skriva ifrån mobilen !
Nu ska jag gå åh ha lite mysigt i soffan och vänta på Johan <3 för Lilleman sover sedan i sin säng (;




Måttligt irriterad. ! Så nu får vi se om vi åker på lördag lr inte nu då. :/ skit saker !

KRYSSNINGENBOKAD !

 
Som rúbriken lyder. Jag och J har pratat länge om att göra nånting bara han och jag. Eftersom att vårat lilla troll blir så exttremt ledsen/sur så fort J tar i mig. Åh jag brukar ju somna är H somnar. Så ni kan ju lista ut resten själv :/ !
Så då sa vi att vi skulle åka på en kryssning bara han och jag. Och bara råoomvarandra. Ska bli riktigt sköönt att få sova en hel natt utan avbrott oxå. Åh sova hur länge man vill på morgonen. SKÖÖÖNT !! Det ser jag mest framemot :$ ! Att få sova !
J har ju aldrig åkt på kryssning någon gång så han tkr att det kommer bli super kul :) !
Och då får vi ju se hur det går för mitt lilla hjärta med. Han har aldrig sovit bort någon gång ): !
Han ska vara med sin farmor han. Men ja vet hur mammasjuk han e:/ !
Blir väl så att när vi kommit halvägs till färjan så åker mamma tbx till sitt troll. Tror det kommer vara värre för mig. För jag vet hur ledsen han blir. Men när vi är hos farmor existertar jag typ inte. Så jag hoppa det kommer gå bra !
Känner mig jätte elak som lämnar bort honom ): Meen jag vet att det är bra för både honom och för mig att göra det IBLAND !  Åh dessutom är det rosenström 4 dagar före kryssningen. HUR SKA DET GÅ DÅ?! Värdens ångest för att jag ska lämna bort honom. Jag vet inte varför det liksom bara blir så :/
 
På lördag ska vi till furuvik iaf, så H får se på aporna. Han var ju lite liten för det ifjol x) ! Så det kommer bli super mysigt ! En heeeel dag med mina favorit pojkar ! Kan inte bli bättre ♥
 
PUSS ;) !

Röntgen !

Seeg ja vet ! Men nu ska jag berätta !
Iaf så började det med att jag var tvungen att väcka H vid 04.30. Så han fick gröt ! det var ju enda gången han skulle få äta på super länge.
Sen somna både han och jag om. klockan 09.00 gick vi upp och började göra oss iordning. och 10.15 var på vägen. Jag hade en stor klump i magen och H satt och skrattade i bilen.
- stackars barn, vet inte alls vad som kommer hända idag ! .tänkte jag hela tiden. Fy fan :/ !
Satte på såna där ebmla (stavninga?!) plåster hemma så det är bedövat där som ska sticka han. Åh dom kommer han ihåg sen tidigare så när jag tog fram dom bara blev han super ledsen :( !!
När vi väl var framme där så gick vi in till dagkirurgen. Träffade en vääldigt otrevlig tant.
Hade ju med mig Hs farmor oxå. Men när vi kom in där sa hon att det bara vad två som fick vara där inne i väntrummet. Iaf så gick vi och satte oss där. Och det var i samma rum somm uppvaket är i. Så det var ju massor med folk som sov. Och lite folk där vi satt med. 11.30 skulle vi träffa läkaren och 13.00 skulle allt börja. Vi  satt och satt och satt men kom ingen. H blev ju såklart uttråkad +hungrig+trött = gnällig bebis. Alla som satt där och bara
-shhhh och tittade surt. och så gick det en stund och då kom det igen
-shhh. Hur fan ska jag få honom att vara tyst då?! åh läkarna kom inte förens 13.10 -.- ! så vi satt där helt i onödan hur länge som helst. Inte så dom kunde säga att ni kan gå till lekrummet utanför så hämtar vi er lr nånting -.- !
Läkarna kom 5st . vi gick in i ett litet rum för dom ville sticka honom. Jo tjena ! 5 nya människor som kommer med blåa kläder åh nånting på skallen + att han aldrig träffat dom förut ! LYCKA TILL !
Dom testa och testa men som sagt det gick inte. Så då gick vi till själva narkos rummet.
- vi söver honom med lustgas först så sticker vi honom sen.
Hade han i famnen och han skrek och grät det var jätte hemkt ! Då hade han en såndär mask i ansiktet och då kände jag hur han bara försvann mer och mer. Till slut kändes det som att han dog i min famn ! Helt livlös ): ! Och då säger dom. Vi tar över här nu vi.
Jaha?! Ska jag bara lämna honom nu?"!
det tar 40 min sa dom.
tiden gick och det gick lite mer och lite mera.
Det hade gått 40 min 50 min EN TIMME !!
Nu är det nånting som gått fel. Efter 1.5-2 h sen kom dom !
Längsta tiden i mitt liv !
Då hade han en mask i ansiktet så han fick syre. Såg inte kul ut allt.
Åh slangar hade han överallt ! ): !
Dom skulle sticka han EN gång. Det blev 2 i armveckan och 2 i handleerna . Vardera sida.
och dom hade teestat i fötterna på honom med :( !
Iaf när vi kom in till barnuppvaket så pussade jag på honom och tog han på håret ! kommer en tant in och tar bort min hand ifrån honom och säger
-låt han sova ,rör honom inte !
Fick jag vänta i en timme till för att jag skulle få ta i honom.
När han vakta fick han oranget bandage på armarna så han inte skulle dra i slangarna. Han var helt groggy stackarn ! FY ! Sen tog dom bort det där och när hon skulle ta bort nålarna i handlderna så bara spruta blode ut .
-hoppsan sa hon . För hon tappa papperhanduken och det kom på golvet. Såg skit hemkt ut :o !!!
Åh han hade bitit sig själv i läppen så han hade världens sår ): !
När vi kom hem så blev han super dålig. Hög feber igen osv. Gick ner till hc och då sa dom att han fått en allergiskreaktion mot narkosen.
Allt ska då hända oss ...
 
Såhär såg det ut när jag fick träffa honom igen ♥
Ny vaken Hugo ♥
 

slarv !

Som ni ser är dom andra inläggen väääldigt slarviga . Men det är för att jag har väääldigt snålt med tid när jag väl skriver. Just nu så leker Smulan åh Hugo tsm på golvet. Min stora kärlek kom nyss hem :) !
Hugo har börjat ätit själv och det börjar faktiskt gå riktigt braa :) !
Hugo och smulan leker så söt ihop så jag ångarar mig inte en sekund att vi skaffade henne (: Åh hon e så snäll på H fast han e elak på henne konstigt nog. Så man måste hålla koll !
Som ex igår. S får inte vara på bordet och när jag vänder ryggen till är hon där. H har lärt sig det så han tar henne i svansen och säger nej x) ! Stackarn ! ( så gör inte jag utan jag bär ifrån henne) .
Och på nätterna ska hon ligga mellan mig och H. Åh när man ropar på henne kommer hon som ett skott.
Men jag törs knappt ha balkongdörren öppen. Är skit rädd att hon ska ramla ner :/ !
 
Ne nu måste jag vara social med min lilla familj (:
 
PUSS ; )
Bjuder på nån bild eftersom att jag vart ganska snål med det x) !
 
SUPER gammal bild mig och H ;)

Ganska nervös AA !

Den 20 august börjar jag skolan ! Jag e SJUKT nervös. Ärligt så vet jag inte lr jo det gör ja. Vet ju iten vilka som kommer gå där, komemr jag hitta nån att umgås med osv. För det är ju typ en vuxenskola. Åh jag vill inte driket umgås med 40 åriga tanter :/ "
Tack och lov går ju iaf Jill där ! Men ni vet väl själv hur det var att börja på ett helt nytt jobb, börja på gymnasiet osv.
Vad ska man ha på sig osv. Var ju ett tag sen det var så för mig så jah blir ju extra till mig.
Och J tycker jag bara är fjantig x) Gå med kläderna du har när du är hemma säger han .
Nehe du det tänker jag´inte göra iaf ! :o !
 
Aja får väl se hur det går. Men det är ju ett tag kvar. Och H börjar ju dagis veckan innan så vi måste ju se hur det går först !
 
Nån som vet nån som beöhver extra hjälp på helger? Måste ju hitta ett extra jobb :/ tacksam för alla svar !
 
Ne nu måste jag gå åh städa medans ja kan :) !

Bröllopsnoja !

Heeej alla glada !
 
Vet ni vad lilla jag tkr?! Att någon kan gifta sig så jag kan få gå på bröllop !
Har fått sån jävla bröllopsnoja så ni annar inte ! Går och pratar med Johan om hur vårat ska vara. Aa ni hörde rätt lilla Josefine Jonsson vill faktiskt gifta sig x) ! haha ^^
Om ni hade frågat för typ 5 år sen hade det låtit såhär-
- ska ha barn när jag är 25 och aldrig gifta mig kostar bara pengar !
 
Och det med barn sprack ju ganska snabbt :P haha
Så nu tkr jag någon kan gifta sig för JAAG vill gå på bröllop !!! :D !!
 
Håller på åh planerar mitt åh Js ja redan haha x) !!
utan att han har friat, men det komemr bli jag som kommer göra det om jag känenr honom rätt x) !
 
Så jag har planerat vart det ska vara,maten, tårtan och klänningen :D ! PINSAMT :$
Men så äre iaf x) hah ^^ HAr skrivit allt i en bok ( som en liten flicka aa ) hur jag vill ha det nu men det kanske jag inte vill ha sen menmen..
 
Åh när jag frågar J hur han vill ha det så skrattat han bara och säger
 
- Ja ja vet ju iaf att du älskar mig då. åh sen pussar han mig i pannan x) !
 
Så jag är VERKLIGEN inte den pressonen jag var för 3- 5 årsen.  Åh tur är väl att J tycker att det är gulligt annara vet jag inte vad :P
 
Iaf så nu vet ni att det kanske blir bröllop om några år om J inte ångrar sig såklart då x) ! haha
 
klänningen , men mer får ni inte veta ;) !
 
 
Jag älskar dig mest av allt
Du är den jag vill leva hela mitt liv med !
DU är mannen i MITT liv
Jag älskar dig , Johan Sjöström ♥
 
 

Stackars Johan !

Nu blir det ganska många inlägg men det är bara för jag vet inte när jag kommer skriva igen och jag har MASSOR att skriva x) ! Haha ^^
 
Iaf så tycker jag jääävligt synd om min lilla sambo ! :/ Som dom flesta vet så jobabr han och sliter typ jämt för att vi ska ha det bra lr vad man säger. Och i våras så ringde jag och prata med ne tant om pengar och sånt när jag börjar plugga. Läät skit bra. Var så mycket bidrag jag kunde söka osv. skulle få runt 10 000 i månaden UTAN lån.
Skönt tyckte båda jag och J . För då kunde J jobba som en "vanlig" människa.
MEN när jag här i veckan skulle rinag och säga att dom skulle skicka ut blanketer. Så fick vi ett rejält bakslag IGEN !
Prata med en gubbe denna gång och då säger han.
- Men du är ju bara 19 du får inte söka allt det där förens nästa läsår. Så om du fortsätter dina studier DÅ får du söka allt det där. Nu får du bara 1050 som alla andra.
VAFAAAN ! -.-
Så jag kommer bara få 2100 kr i månaden. Ringde till Johan och berättade, hörde på hans röst att han tyckte att det var jobbigt.
-´Jaha, bara att forsätta jobba som jag gör då.
fan vilka skuldkänslor jag har för det ): !
skulle även bara gå i skolan 50% men om jag gör det får jag inte mina 1050-.-  ! Så nu blir det skola 100% och hitta nå helg jobb :/
 
kommer aldrig få se mina pojkar ja e :/
 
Åhh jaa , vi får skylla oss själv för att vi skaffa barn tidigt , ni berminte säga det. För det har typ alla redan gjort !
Men jag ångrar inte H för en sekund ! Så glaad att jag har honom ♥
 
SÅDESÅ !!

liten blir stor !

Äntligen säger jag bara ! :P Har äntligen fått en stund för mig sälv att göra det jag vill. x ) !
 
Hugo har ju blivit extremt mammasjuk igen ;/
Innan vi var och gjorde den där rönken (stavning?!) så kunde Hugo iaf vara med J själv och sova i sin säng.
Dagensläge: Så fort jag försvinner skricker han tills han tappar luften :/ vill inte ens vara med J :/ Så jag tkr lite sund om honom. Men han får iaf skita i fred , mer än vad jag får x) ^^
Så nu har vi börjat med att H och J är i vardagsrummet medans jag är i sovrummet. Åh tro mig det är inte lätt närman hör sitt lilla hjärta skricka så han tappar luft ): ! Blääää!!!
Men däremot har han gjort framsteg med musklerna. HUGO HAR BÖRJAT STÄLLA SIG UPP SJÄLV :D !
Så jävla stolt och glad över mitt lillatroll ♥
Så nu får det banne mig fortsätta såhär ! Så vi slipper allt med sjukhus att göra sen ! !
 
Och om en månad börjar minm lille "bebis" pån dagis !! :o !!
fan vad sjukt alltså :o ! Blandade känslor för det vill ja mena. Åh jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer gå bra ! Han har ju sina kusiner där så han känner ju igen några där så det e sköönt !
Hoppas verkligen att det kommer gå braa !
 PUSS ;)
 

sanningen kommer ikapp

Ja, jag vet att jag är rätt trasig inombords, du behöver inte påmina mig om det.
Men sanningen är nog att du är trasigare än vad jag e ...

orkar inte idag !

Så sjukt trött så vi får se om jag orkar lägga upp bilder på bloggen ikväll lr hur det blir
 
Så sjukt trött att jag ser i kors typ ..
 
orkaringemeranu. !
 

ska bo u hus när man har små barn ! -.-

Hej alla sötisar !
Idaag är så sådä äckligt trött ,. sur ,irre. yes you you name it !
Min kära granne hade fest /allsång igår/natt
I början var det super kul , det hördes ju väldigt vääl om jag sägre så. Och dom började ganska tidigt.
Och H älskar ju musik så han dansa för fullt han ! Men det fortatte och fortsatte och forsatte. Jaha..
H ville ju inte sova. Åh jag som precis fått han att somna i tid på kvällarna. -.- !
Så han fick testa sina hörselskydd för första gången igår. Jag hade stängt balkongdörren och dörren till sovrummet. Men ändå hörde man VARENDA ORD dom sjöng. Blir en låååång natt tänkte ja. Men till slut blev det tyst men då kunde ju inte jag sova ... åhh !!! Men jag är väldiigt tacksam för att dom stänger balkongdörren när dom har samlag. Så men slipper fågel/efelfant aa ni fattar ...Som ni fattar är jag sjut irre.
Men såhär är det att bo i lgh bara att acceptera när folk har fest osv...vad kan man göra åt saken liksom?
Man ska fan bo i hus när man har små barn-.- !
Åh jaa jag vet att jag är en gnäll kärring , men tycker ni det är konstigt ?!
Men jag var ut och tittade på lgh på bollnäsbostäders hemsida och såg en glad översakning :D ! Dock fanns det ingen lgh till oss. Men ni fattar nog vad jag menar :P
Själv försöker man till och med skita så tyst som möjligt för att det inte ska störa. Det är nästan som att bo i ett elevhem när man bor i lgh faktskt. Men jag svär om jag skulle ha fest då skulle det bli riktigt jävla liv. Bara för att det e jag....
 
 
Ne nu ska sluta åh vara sån sur kärring och se om jag kan få sova någonting idag ist :/
 
PUSS på er !

upptagen !

förlåt att det börjar bli snålt på bloggen igen nu :/ !
Men H har blivit så orolig i på nätterna att han sover 3 timmar vaknar , vaken en timme och sevoer 3 timamr igen. Vet inte varför det är så :/ Så jag är SUPER trött nu fär tiden. Trodde jag skulle få slippa sånna här nätter med pauser :/ Menmen finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Går väl över snart HOPPAS jag !
Åh i helgen var det ju som sagt konfa för min lillesyster ! Kan inte fatta att min lillebebis är såå stor. kolla på bilder när jag och Johanna var små. Shiiit kan inte fatta att vi är "stora" nu. åh så känslig som ja e så föll det någon tår det ska jag helt ärligt erkänna.
 
Som ni flesta vet ( ni som har mog på fb) så har vi fått en ny familjemedlem (: ♥
Har massor med bilder på henne, Smulan heter hon (: ! En kattunge.
Hon åh H föll för varandra dirket nästan. ♥
Så nu slåss dom om uppmärksamhetern :P tihi
Myser man med H så hoppas Smulan upp och ska vara med. När H ska sova lägger hon sig bredvid honom åh ingen annan får ligga där då. Sååå himla söööt !
Och när man sitter och äter är det nu två stycken som sitter och glor på en x) !
Men hon vill verkligen inte vara ensam. J hade stängt dörren imorse till sovrummet för vi inte skulle vakna när han kliver upp. Då springer S med honom upp. Sen hör jag hur någon springer och mjauar (?!) i hela lgh. Kilver upp och hon springer fram och drar sig vid mina ben sen. Så la vi oss i sängen alla 3 och sov nån timme tll (: ♥
Ni annar inte vilken mysig katt vi har ♥ !
 
Men nu vet ni varför det kan bli lite glest mellan gångerna igen. Men har har lovat sååå många att inte göra så stort uppehåll igen åh det lovar jag !
 
PUSS ! ;)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu