Furuvik :D

GLAD midsommar allihopa :) ! Vi gör oss redo för furuvik Med Hugos Morfar och Moster (y) !
Skiver mera imorgon lr ikväll. Ska kanske ner till Hugos farmor och farfar åh grilla lite när vi kommit hem , får se hur det blir. Men iaf så får vi se när jag skriver. Men då blir det massor med bilder ;) !

Så hoppas ni får en bra dag , och sup lugnt ikväll för er som ska göra det (:


PUSS ;) !

Ny badad (: !

Hej alla glada :) !

Idag så var jag och Hugo till bollnäs med min kära vän Marika :) Riktigt roligt var det. Hon köpte en present till sin bror som fyller snart. Och jag köpte en sjukt snygg bh. (: !
Som sagt så var vi till "stor stan" idag. Riktigt sköönt att komma ut. Och Hugo är ju så snäll jämt när vi är ute. Han säger inte ett ljud. Förutom när han e hungrig . Tihi .

Hugo har börjat föröskt att prata lite smått. Går ju inte så jätte bra men han mimar och gör jätte söta ljud ifrån sig.
Om man gör en grimars så försöker han att göra lika. (: ! Åh varje gång man flinar åt honom så flinar han tbx. Så sjukt gulligt. Som på mornarna när jag måste väcka honom ( aa det händer faktiskt) så tittar han på mig och blundra och flinar massor. Det värmer i hela kroppen (: <3
Mammas lilla hjärta <3

Badade nyss Lille man oxå. Det älskar han verkligen. Säger inte ett ljud när man har ner honom i baljan. Han bara ler och njuter. Åh jag måste bara rekomendera min balja. Den är sjukt bra  ! Jag som är för den mesta dels själv med Hugo , så måste jag ju bada honom själv. Åh det funkar skit bra med baljan jag har. Kan visa en bild på den sen. !

Så nu ligger min lille man och sover så sött. Och min snygga sambo kom nyss ur duschen. Så nu ska jag väl gå och lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon (: !


PUSS ;) !

Värmer i hela kroppen när man får det här leendet ♥



Han försöker så gott han kan ♥





Svar.

 
Anonym
Varför var du så dyster under din graviditet? Och du verkar lite nere nu? varför?


Hm, jadu för att göra en låmg historia kort.
Så var det så att . Jag vågade inte berätta för folk lr rättare sagt min familj för jag visste att dom skullle bli så sjukt arga på mig. För att jag tog det här beslutet. Jag sa ju ingenting förens jag var i vi typ 20 vecka tror jag det var. För då visste jag att jag var tvungen.
Åke var den som tog det bäst, som han visa mig iaf. Han bara skratta typ. Johan föräldrar blev ju väldigt chockade men tog det inte så illa som vissa andra. Dom tog det rätt bra efter chocken.

Medans ALLA andra i vart skit arga. Det var inge kul. Jag var så sjukt jävla ledsen då. Jag och Johan var ju skit glada. Men man vill ju ha med sin familj på det oxå.  Visst folk blev chockade eftersom att jag inte är klar med skolan. Några började säga massa lögner. ( jag säger inga namn men ni VET vilka ni e ) Och så fort jag träffade min familj så fick jag pikar hela tiden och typ skäll. Det var inte så jävla kul det e. Man ska ju njuta av det ! Och att ens familj ska stöta en. Sånt kände aldrig jag, förutom ifrån Åke och Johanna !
Så jag är väldigt arg på några stycken som inte kunde vara glad för mig efter chocken. Så jag var väldigt ledsen. Åh jag har saknat/saknar min mamma så sjukt jävla mkt. Jag har saknat nån att prata med hitta på såker utan att vara sur.  Ha nån som kommer över och hjälper mig med Hugo när Johan är borta. LR bara kommer över och pratar en sväg. En mamma. Blir så avis på dom som har sina mammor med hela tiden. För det vill jag med. Känns som att jag inte har nån annan. Förutom Åke, Johanna och Johan så klart ! Men man kan ju inte prata om allt med dom. Så därför var jag väldigt deppig ett tag.
Men ju närmare man kom i graviditeten ju gladare blev jag. Jag sket i dom flesta. Jag hade ju Johan och snart en liten (: ! <3


Nu skriver inte jag det här för att folk ska tycka synd om mig osv. Jag bara svarade, ni får tycka att det var fel av mig att skriva ut så mkt men vafan ! nu äre så :P

Nu blev det inte så kort men ni dör nog inte av det (: !

PUSS ;)

Min fina familj (: <3

EKG - extremt kåta grannar.

Hej alla glada nu var det sjukt länge sen jag skrev. Förlåt det. Men Hugo har varit så mamma sjuk dom senaste dagarna och han sover inte så mkt på dagarna längre. + att när jag lägger honom på kvällarna brukar jag somna själv ibland lr så försöker jag att plugga lr umgås med Johan. För när Hugo sover, har jag MASSOR att göra. När han är vaken vill han att man ska vara social med honom om man säger så.

Iaf så firade jag ju morsdag för första gången (Jag som mamma) det var jätte mysigt. Fick ett jätte fint halsband av Johan som är på gravering nu. Vissar bild när jag fått tbx det (:! + att jag fick sova läänge på morgonen. Jag och Hugo brukar kliva upp runt 11-11-30 oilka. Men då har jagv vart upp och gett honom matt 2 gånger på natten åh. Inte illa det inte. så jag behövde inte gå upp typ 04.00 och mata honom för det gjorde Johan så då fick jag sova ut. SJUKT SKÖÖNT :) ! åh han städade hela lgh <3 Gullig pojk jag har (: !

Åh jag har börjat med mitt körkort :D ! Wiie !  Nu får vi se hur långt tid det tar innan jag får det :P Hinner ju knappt plugga , menmen hooppas att det inte tar allt för långt tid (:

Som ni ser har jag även fixat min design här på bloggen, lr rättare sagt min lilla sysyter gjorde det åt mig .
Tack för det lillskit (: !

Åh vi har fått 2 nya grannar. En brevid Åke och en bredvid mig .
I vår gammla fyra (: !
Och som det står på rubriken ekg-extremt kåta grannar. ( kom Johan på när vi satt och käkade och dom gick utanför) Så dom bredvid Åke ( ursäkta ordvalen) knullar JÄMT med balkongdörren öppen. Visst dom får hålla på hur mkt dom vill, men dom kanske ska stöna lite mindre om dom vill ha balkondörren öppen lr vad tkr ni?
 Jag skulle skämmas till dötts ! För alla i hustet har hört det. Åh det är inte dirket tyst heller xD ! Åh när dom har fest .. åh domVET att vi har en bebis ! Så vfr i HELVETE har musiken så hög att det hörs i fönstrena och man tror att dom ska gå sönder. Och när man sitter i soffan så känner man baslådan. Skit kul..men men har blivit bättre på den fronten TACK OCH LOV (: !
Sen har vi dom bredvid oss. Inge fel på dom. Men deras hund JÄVEL ..-.- Skäller JÄMT .. åh Hugo vaknar av det , inte så jävla roligt tkr jag. Åh när dom inte är hemma så skäller den tills dom kommer hem. Det kanske är för att det är nytt för den. Men om det forsätter måste jag fan prata med dom. Vill inte ha det så här..har den ena slutat börjar den andra..-.- Nu låter jag som en sur kärring men men skit samma xD !


Nu blev det långt och jag bara klaga i hela typ :P Men ni får ta det med en klackspark ;)

PUSS ;) !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu