long time ago !

Hej sötnötar !
Länge sen nu igen. Men har inge internet hemma. Har ju flyttat till HUS vi :D ! Så jävla sköönt :D !
Men måste bara säga att vi bara HYR det. Folk tror att vi köpt det men det har vi inte gjort. Blev såå mycekt blilligare såhär. Har lägre hyra i huset än vad vi hade i 2an vi hade. Plus att jag har diskmaskin och tvättmakin. Inge mer tvättstuga :D Känns så jääävla sköönt. Helt över lycklig över det här men det jobbiga med att flytta är att det tar sån tid att komma i ordning. Iaf för oss för vi har sååå mycket saker plus att vi ska hinna med att jobba, skola och dagis. En sak som kommer ta en jäkla tid att vänja sig vid är tystnaden. Det är så jäkla tyst. I lägenheten hörde man ju allt men nu är det tyst.
Har även haft lite beskymer som jag håller på att fixar. Skit larvig sak men om inte denna människa hade blandat in Hugo i det här hade jag bara lagt det åt sidan men när man blandar in min son.
Då är man ute på farligt vatten !
Så har varit till polisstationen ett x anatal gånger. Och hon som har handt om mitt "ärende" eller vad man säger är super gullig. Det första hon sa när jag vissade allt jag sa hon " Jag förstår dig helt och hållet och det här ska vi fixa " Hon hjälper mig verkligen med allt! Berättar mer om hur det går sen får liksom inte säga så mycket men det kanske tar en tag. Så ni vet att jag är lite urbalans.
 
Har ju även fyllr år. Känner rmig super gammal ja så nu lämnar vi detta ämne :P
 
träningen har legat på is då jag har haft magsår inte så kul men på bättrningsvägen.
Så nu är som sagt lite rörigt :P
 
Men nu vet ni att vi lever (;
 
( ett av mina dröm hus som jag ska köpa när jag blir miljonär ;) )
 
PUSS ;)
P.s Förlåt allihoppa i min släkt som inte fått nu julkort men det är för att vi hade ju sjukstuga typ hela december så vi hann inte göra nå kort åh sen kände vi att vi inte orkade hamnade ju efter planeringen helt. Så ni vet min tjocka goa släkt och familj som bor lånt borta !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu