pappa Åke (: !

Go kväll alla glada :)

Nu sover min lille man så då kan man passa på att skriva lite här .
Det här inlägget är till Pappa Åke , för att han alltid har funnits där som en riktig pappa för mig. Det värmer stort.
Många undrar vfr jag kallar honom pappa åke . Och det är för att jag vill, åh för att man inte ska tro att jag menar min riktiga pappa när jag menar Åke :) ! Även min syster Caroline som är ett stort stöd.
Och jag vet att när Hugo blir äldre kommer han alltid att finnas där, som en riktig morfar.
För jag vill inte ha nå falska människor runt min son. Dom som vill vara kring honom ska vara ärliga och verkligen finnas där på riktigt. Och inte låtsas finnas där och sen springa omkring och snacka massa skit sen. Jag brydde mig inte för när det bara var jag. Men nu är det gäller Hugo så äre annat !

Så tack Åke för att du kommer med käk ibland när vi inte orkar göra mat själva x) Eller bara kommer över och håller oss sällskap det värmer och vi är väldigt tacksamma för det ! ♥

Kände bara för att skriva det (: ! ♥ 

PUSS :) !




Min ängel,mitt hjärta, min son Hugo (: <3

Hej alla glada :D !
Nu har jag vart dålig på att skriva igen :P Men nu är det ju så att jag har fått min efter längtade prins (: ♥

Den 19 April klockan 13.23 , fick jag min lilla ängel.
Han vägde 3446g och var 53,5 cm lång (:
Allt gick väldigt fort , ska ta och skriva om det lite senare tänkte jag (:

Så nu är jag världens lyckligaste Mamma , till världens finaste bebis :) ♥
Kan inte beskriva hur lycklig jag e :)

Så nu vet ni det och han blir redan 8 dagar idag :o sjukt vad det går fort , kändes som att det var igår jag fick honom.

Ne nu ska mitt lilla hjärta ha mat , men då vet ni varför det kanske kommer ta ganska lång tid mellan gångerna jag skriver.










Puss (: !

v40

Vecka 40

Barnet:

Cirka 50-52 cm och 3.5-4 kg.

Barnet fyller ut hela din mage.

Mamman:

Beräknat förlossningsdatum

Allt är klart. Förlossningen närmar sig, kanske har du redan fött? Förvärkarna påverkar livmoderhalsen att mjukas upp och kortas av. Ändå är det inte konstigt om du får vänta ytterligare en vecka eller två på ditt barn. Glöm inte att det är helt normalt att passera utsatt datum för förlossningen. Det allra bästa för både dig och barnet är att kroppen hinner mogna fullt ut innan de första värkarna kommer. Livmodertappen skall mjukas upp och dina bäckenfogar hinner också mjukna lite till. 92 procent av alla barn som föds i Sverige gör det mellan vecka 37 och 42. Cirka 4 procent föds före vecka 38. Även om det kan kännas hopplöst tungt att passera sitt förlossningsdatum kan det vara en tröst att veta att 90 procent av allt kvinnor som passerar vecka 40 har fött sitt barn innan vecka 42 är över. När förlossningen väl startar kommer du att förbruka ungefär 500 kalorier i timmen. Det kan vara nästan som ett maratonlopp att föda barn och det är
en bra tanke att du skall förbereda dig för ett sådant. Vila mycket, ät bra och lagra kolhydrater så kommer du att orka bättre. Förbered dig väl och kom ihåg att din kropp är skapt för att föda, bara
du låter den. Möt den första värken med mod, tillit och fokusera på din uppgift.
Du har något stort och fantastiskt att se fram emot. En föda är en sak. Men det är först efteråt, när barnet äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar! Nu är ni föräldrar!


bakning (: !

Hej alla glada(:
Inte blivit så mkt skrivit på sistonde , inte vart så pigg på att göra det :/  Men tänkte göra det nu iaf (: !
Som sagt så ser det helvete ut här hemma just nu. Kartonger och saker ligger det överallt. Inte så kul men snart så kan vi flytta in sakerna i den nya lgh :D !
Och nu är det bara 6 dagar kvar tills min bebis kommer till världen :D ! Om h*n inte trivs allt för bra i magen :P
Johan är jätte förkyld , så jag får hoppas att han blir bra snart. Men han är ju som ett litet barn som har vääldigt svårt att ta det lugnt. Så han började baka när alvedonen tog bort febern för stunden. Sen blev han liggandes igen. Han e bra söt han (: Och jag har även upptäckt att han är väldigt duktig på att baka med (: ! Men inte diska riktigt dåe x) Men men dör nog inte av att ta den jag hellere. (:
så nu vet ni det (:


PUSS (: !

v39

Vecka 39

Barnet:

Hjässbjudning

Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas.Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel.

Mamman:

Låt förlossningen börja snart

Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.
Din kropp är snart redo att föda, livmoderhalsen mjukas upp och du vet vid det här laget hur en förlossning kan starta. Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sig under de här
sista veckorna. Det är helt normalt om du känner dig labil och svänger mer i humöret. Kanske är du mer inåtvänd, blir lättare irriterad och upplever att du inte får någonting alls gjort. Andra får en plötslig ny energi och en lust att städa. Det är inte ovanligt att höggravida kvinnor sätter i gång med storstädning av huset, med ett storbak eller med att laga massor av mat inför kommande behov. Antagligen är det en drift vi bär med oss. Vi “boar” och ser om vårt hem som ett led i förberedelserna inför barnets ankomst.







min älskade vän !

Jag vet att du klarar det här.
DU är en riktigt kämpe !
Jag ber om att du får komma hem så man får höra ditt härliga skatt igen !
du har alltid funnits där för mig och nu kan jag inte göra nånting, känner mig så förbannat hjälplös !
Bara gå här hemma och hopaps att allt blir bra.
Vet att det inte hjälper med att gråta med jag kan inte hålla det inne heller.
Men jag vet att du fixar det här !

Jag älskar dig min bästa vän. <3

flytt flytt flytt :D !

Hej alla glada. Nu blir det dåligt med bloggande ett tag fram över. För vi håller på att flytta (: ! så jag kommer nog inte hinna skriva så mycket. Vi ska göra så mycket vi hinner innan bebisen kommer :D !

12 dagar kvar till bf :) ♥
Nästa söndag kanske jag har min bebis i min famn (: <3 LÄÄÄNGTAR <3

v.38

Vecka 38

Barnet:

Barnet bestämmer allt

I flera veckor har din bebis utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Hjärnan och nervsystemet utvecklas fortfarande och fungerar bättre för varje dag, och kommer att fortsätta att utvecklas långt efter det att bebisen är född. Ja, faktiskt ända upp till sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Du kan önska i morgon, men det är barnet som alldeles på egen hand bestämmer det. Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har det programmerat i sig, från arvet från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamman:

Svårt att sova

När barnets huvud eller rumpa har fixerats blir det ofta lättare att andas, men du får mer tyngd på magens nedre del. Du kan känna hur det sticker till när bebisens huvud stöter emot bäckenbotten.

Nu är det riktigt svårt att hitta en bekväm sovställning. I ärlighetens namn är det svårt att hitta en bekväm ställning om du så än ligger, sitter eller står, men det är snart över. Snart är din bebis här.

Försök att inte bli irriterad på omgivningen som frågar om du har gått över tiden eftersom du är så stor ("Tack, det kändes toppen att höra") eller varför du inte har fött än ("Det kan väl du berätta för mig?”). Försök att inte bry dig. Planera istället in saker att se fram emot, om du orkar. Gå på bio, färga ögonfransarna, gå till frisören, ta en promenad i friska luften, ät middag med dina vänner, njut av lugnet före stormen.

Visserligen kan det dröja upp till fyra veckor innan förlossningen, men förlossningen kan starta när som helst nu. Så nu några ord, om just att föda. Kom ihåg att din kropp är skapt för att föda. Möt den första värken med tillit och fokusera på din uppgift. Du kan det här. Du har något stort och fantastiskt att se fram emot. En föda är en sak. Men det är först efteråt, när er son eller dotter äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar! Då är ni föräldrar! Lycka till!


städa

God dag lr vad man säger :P

har fortfarande ingenting roligt att skriva :P bara att jag måste städa typ hela dan för vid 18.00 kommer det folk :) ! wiie.

så jag måste fortsätta med det

PUSS :*


vem är dumast , jo JAG ! -.-

Hej alla glada !
Var till skolan idag och gjorde nationella muntligt i engelska. Var sjuukt kul att komma till skoolan och träffa mina underbara klasskamrater ♥ (: Engelska snacket gick fakstiskt mycket bättre än vad jag todde. Jag kan bara jag vill ;) ! Sen tog jag 14.10 tåget hem. Var helt sluut !
Då skulle jag ta bussen ner till stan med Hanna. Och då kom bussen åh jag visste att jag inte skulle hinna om jag inte sprang. Så gissa hur dum jag var ...JO jag SPRANG -.- ! idiot man får vara då. ! Kände hur allt bara brände där nere höll nästan på att dö ! Vart sjukt rädd att den lilla skulle komma ut xD Kändes typ som så. Åh Hanna skratta bara åt mig. ( ekaking). Men vi kom ner till stan till slut iaf ! :P

Sen på tåget så var de några snorungar som tyckte att becca var lite rolig så dom härmade henne hela vägen till ockelbo typ ( lite kul var det x) )

Ne nu ska jag städa lite för Johan är nere på udden och gör nånting med Pelle tror ja x) var inte riktigt vaken när han åkte xD !

PUSS på er :*

20 dagar kvar till bf <3 :D

home sweet home.

Hej alla glada (:
Kom typ nyss hem , sjuukt skönt. Var till Bollnäs med Jonte en sväng :) Riktigt mysigt , med tanke på att vi inte umgås på sjukt länge.  Men efter lite springade på stan kände jag att det var sjukt jobbigt och jag ville typ bara hem :P  Åh nu sitter jag här och nördar mig som vanligt x) !
Så det har jag gjort (: ! Ne nu ska jag fixa mig för jag ska snaaart gå till pappa åke och Johanna åh käka är sjuukt hungrig ! ( ingen nyhet direkt kanske)

Puss på er :*


kommer nog sakna magen lite :/

ÄNTLIGEN är det april :D sjukt vad jag har längtat :) Inte låångt kvar nue. Nu är det ju min bebis månad tihi :D ! och det är 22 dagar kvar till bf ♥ Åhh vad jag längtar (: ! fast kommer nog sakna magen lite, har ju liksom haft bebisen där i 9 månader nu. Men jag får ju ha den i famnen och se den varje dah ist nu :D !  åhh sjukt vad jag längtar <3 (:

Iaf så idag händer det väl inte så mycket, Johan är försvunnen som vanligt på helg mornarna x) Han har blivit en morgon människa han :s ! Inte jag , sooover länge ja (a) Så då åker han och gör massa saker så jag får sova :D ! (a) :* 
Ikväll så ska vi till Pappa Åke och Johanna iaf och käka tacos :D ! MUMS :* 

Men nu ska jag gå åh fixa mig lite.

PUSSPÅ ER :*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu