KRYSSNINGENBOKAD !

 
Som rúbriken lyder. Jag och J har pratat länge om att göra nånting bara han och jag. Eftersom att vårat lilla troll blir så exttremt ledsen/sur så fort J tar i mig. Åh jag brukar ju somna är H somnar. Så ni kan ju lista ut resten själv :/ !
Så då sa vi att vi skulle åka på en kryssning bara han och jag. Och bara råoomvarandra. Ska bli riktigt sköönt att få sova en hel natt utan avbrott oxå. Åh sova hur länge man vill på morgonen. SKÖÖÖNT !! Det ser jag mest framemot :$ ! Att få sova !
J har ju aldrig åkt på kryssning någon gång så han tkr att det kommer bli super kul :) !
Och då får vi ju se hur det går för mitt lilla hjärta med. Han har aldrig sovit bort någon gång ): !
Han ska vara med sin farmor han. Men ja vet hur mammasjuk han e:/ !
Blir väl så att när vi kommit halvägs till färjan så åker mamma tbx till sitt troll. Tror det kommer vara värre för mig. För jag vet hur ledsen han blir. Men när vi är hos farmor existertar jag typ inte. Så jag hoppa det kommer gå bra !
Känner mig jätte elak som lämnar bort honom ): Meen jag vet att det är bra för både honom och för mig att göra det IBLAND !  Åh dessutom är det rosenström 4 dagar före kryssningen. HUR SKA DET GÅ DÅ?! Värdens ångest för att jag ska lämna bort honom. Jag vet inte varför det liksom bara blir så :/
 
På lördag ska vi till furuvik iaf, så H får se på aporna. Han var ju lite liten för det ifjol x) ! Så det kommer bli super mysigt ! En heeeel dag med mina favorit pojkar ! Kan inte bli bättre ♥
 
PUSS ;) !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu